Presale Oosterparkkwartier

"Presale Oosterparkkwartier"

Welkom in het Oosterparkkwartier

Ken je het gebied langs de Florakade waar nog niets gebouwd is? Hier komt een heel nieuw buurtje: Oosterparkkwartier. Het woningaanbod wordt zo gevarieerd dat bijna iedereen hier kan slagen. Mooi ook die stoere, iets verfijnde architectuur. Met bijzonder metselwerk en speelse details krijgen de huizen een eigen karakter.

Belangstelling in Oosterparkkwartier?

Op dit moment is de pre-sale van de koopwoningen (alle types) en de huurwoningen (type B en D) gestart. Vanaf nu kun je een optie krijgen op basis van de voorlopige verkoop- en verhuurdocumentatie en prijsranges. Alle informatie omtrent de woningen vind je hier.

In Oosterparkkwartier is nog heel veel mogelijk wat betreft de indeling van je woning. Wanneer je belangstelling hebt voor een woning maken we een afspraak om alle beschikbare informatie met je door te nemen. We zullen in dit gesprek ook de hele planning bespreken en kunnen al je vragen worden beantwoord. Tijdens dit gesprek onderteken je een reserveringsovereenkomst. Voor deze reserveringsovereenkomst vragen wij een bijdrage van €500,-. Dit bedrag dient binnen 1 week te zijn voldaan. Mocht je de woning uiteindelijk kopen dan wordt dit bedrag verrekend met de verkoopprijs. Heb je een reserveringsovereenkomst getekend dan ga je samen met een interieurarchitect jouw woning op maat verder vormgeven. Pas als het huis jouw thuis is, teken je de koopovereenkomst.

Heb je belangstelling in deze huizen? Schrijf je in via de website

Goedemiddag waarmee kunnen we je helpen?

Heb je vragen over dit project? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Peizerweg 74
9727 AK Groningen

Telefoon: 050–210 42 42
E-mail: info@uw-thuis.nl

Openingstijden

ma13.00–18.00u
di, wo, vr, za10.00–18.00u
do10.00–21.00u
koopzondagen op afspraak tussen12.00–17.00u