Nieuwbouwproject Pleinhuizen Zuidhorn

Atlasstraat, Zuidhorn

Pleinhuizen Zuidhorn

4 keer XL en 3 keer M aan de Atlasstraat en het Noorderlicht in de gezellige wijk Oostergast.

Drie-onder-één-kap M

Ruim en geheel naar wens in te richten! De drie rijenwoningen, de Pleinhuizen M, vormen qua ontwerp een familie met de vier vrijstaande huizen. Er is veel aandacht besteed aan de gootlijn en de verspringing hierin maakt het ontwerp speels en eigentijds.

De tuinen zijn ruim en de hoeken hebben bovendien de parkeergelegenheid voor twee auto’s op eigen perceel. Bouwnummer 4 en 5 bereiken hun achtertuin via het mandelige achterpad.

De Oostergast in Zuidhorn.

De Oostergast in Zuidhorn kent een dorpse sfeer. Er is een grote variatie in woonsferen; van wonen aan een brede singel, wonen met uitzicht over de weilanden tot wonen in en knus hofje. Iedere plek is uniek en heeft zijn eigen kwaliteit. Er is voor kinderen alle ruimte om te spelen op de dorpsweide. Er zijn diverse speeltuinen en een dierweide ligt in de wijk. Zelfs sterrenkijken in de wijk is mogelijk bij het observatorium. In de tweede fase wordt een natuurlijkpark gerealiseerd waar ruimte is voor sport en spel. Er zijn aantrekkelijke hoogte verschillen, pluk- en speelnatuur. Het park is rolstoel en kinderwagen vriendelijk en draagt bij aan de stijlvolle groene uitstraling van de wijk.

Wonen in de Oostergast betekent genieten van rust en ruimte op steenworp afstand van de stad Groningen. Centraal wonen met uitstekend bus- en treinvervoer op loopafstand. Prima onderwijsvoorzieningen, kinderopvang en een veelzijdig winkelaanbod. Een gevarieerd palet aan voorzieningen op het gebied van sport, recreatie en cultuur. Ook kwalitatief hoogwaardig zorgwonen en een nieuw woonzorgcentrum maken onderdeel uit van de wijk. Langs een mooie groene wandel- en fietsroute is het centrum van Zuidhorn in enkele minuten bereikbaar. Het transferium met het trein- en busstation ligt om de hoek. Je bent in negen minuten in hartje Groningen en in 39 minuten in Leeuwarden.

Goedemiddag waarmee kunnen we je helpen?

Heb je vragen over dit project? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Peizerweg 74
9727 AK Groningen

Telefoon: 050–210 42 42
E-mail: info@uw-thuis.nl

Openingstijden

ma13.00–18.00u
di, wo, vr, za10.00–18.00u
do10.00–21.00u
koopzondagen op afspraak tussen12.00–17.00u