Een geliefde wijk De Oostergast in Zuidhorn kent een dorpse sfeer. Iedere plek in de wijk is uniek en heeft zijn eigen kwaliteit. Er is voor kinderen alle ruimte om te spelen op de dorpsweide, de diverse speeltuinen en bij de dierweide. Zelfs sterrenkijken in de wijk is mogelijk bij het observatorium. Wonen in De Oostergast betekent ontspannen wonen met een landelijk karakter, maar met alle voorzieningen binnen handbereik. Het dorp Zuidhorn biedt een breed scala aan voorzieningen. Van leuke boetiekjes, galeries, diverse eetgelegenheden, muziek- en balletschool, tot alle soorten sportvoorzieningen. In de woonwijk ligt een nieuwe brede school en er is een modern overdekt zwemcentrum. Uniek in De Oostergast is de uitstekende bereikbaarheid. De voorzieningen in het centrum van Zuidhorn bereik je via een mooie groene wandel- en fietsroute. Het transferium met het trein- en busstation ligt om de hoek. Je bent in negen minuten in hartje Groningen en in 39 minuten in Leeuwarden.

Het Noorderlicht, Zuidhorn

Vier grote vrijstaande woningen; echt even anders en heel gericht op de tuin.

Op zo’n ideaal plekje zoek je naar een huis en ruimte! Het kleinschalige project ‘Pleinhuizen’ bestaat uit een zevental woningen die voorzien in ruimte in én om het huis. Er komen 3 vrijstaande woningen aan Het Noorderlicht en 1 aan de Atlasstraat.

De vier vrijstaande woningen, type XL, hebben percelen van ruim 400 tot bijna 450 m² en tellen in de basis maar liefst 150 m² aan gebruiksoppervlak.

Lekker de ruimte, dáárvoor ga je!

Goedemiddag waarmee kunnen we je helpen?

Heb je vragen over dit project? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Peizerweg 74
9727 AK Groningen

Telefoon: 050–210 42 42
E-mail: info@uw-thuis.nl

Openingstijden

ma13.00–18.00u
di, wo, vr, za10.00–18.00u
do10.00–21.00u
koopzondagen op afspraak tussen12.00–17.00u