Bijzonderheden: Zeer energiezuinige woning, EPC=0,4, energielabel A+++; Woning wordt voorzien van zonnepanelen. Opties De wanden kunnen worden verschoven om slaapkamers groter te maken of wanden worden toegevoegd voor bijvoorbeeld een woonkeuken of inloopkast. Er zijn ook aanvullende uitbreidingsopties mogelijk: • Een verlenging van de begane grond aan de achtergevel; • Extra kamers op de zolder; • Een bij het ontwerp passende dakkapel, waarbij extra ruimte en licht ontstaat. Tevens kunt u kiezen voor een bijkeuken, een schuifpui of terrasdeuren. De mogelijkheden zijn

Den, Leek

Wilt u ook graag wonen in een royale twee-onder-een-kap voor een zeer aantrekkelijke prijs én ook nog eens energiezuinig? Dat kan!

Het project "De Boomgaard" biedt deze mogelijkheid. Aan een brede groene laan in het nieuwste uitbreidingsgebied van Leek "Oostindie", worden aan de Den acht royale twee-onder-een-kap woningen type "Sylveste" gerealiseerd. Het ontwerp is geïnspireerd op de landhuizen van weleer. Het type Sylveste is een huis met een voorname, statige uitstraling en daarnaast heerlijk licht en ruim, dankzij de verdiepingshoge ramen.

Bovendien is in het plan "De Boomgaard" variatie en keuzevrijheid het motto. Wenst u een erker, een woonkeuken, een kookeiland of een inloopkast? U kunt kiezen uit talrijke indelings- en keuzemogelijkheden. Het project "De Boomgaard" biedt de mogelijkheid te wonen zoals u dit wenst.

Goedemiddag waarmee kunnen we je helpen?

Heb je vragen over dit project? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Peizerweg 74
9727 AK Groningen

Telefoon: 050–210 42 42
E-mail: info@uw-thuis.nl

Openingstijden

ma13.00–18.00u
di, wo, vr, za10.00–18.00u
do10.00–21.00u
koopzondagen op afspraak tussen12.00–17.00u