Nieuwbouwproject Stoker + Brander

Boumaboulevard, Groningen

"De ultieme vrijheid". Dat is natuurlijk helemaal van toepassing op dit unieke penthouse in appartementengebouw Brander. Dit riante penthouse bevindt zich op de 22e verdieping en heeft een oppervlakte van 249m2. Dit penthouse is daardoor groot(s) in alle opzichten. Ruimte, vrijheid, privacy, uitzicht en indelingsmogelijkheden.

Doordat er slechts twee penthouses per verdieping zijn, heb je op de top van Brander veel privacy. Is het uitzicht op lagere verdiepingen al prachtig, op de bovenste etages is dit spectaculair. Op een heldere dag kijkt u zelfs uit over een groot deel van de provincie Drenthe. De penthouses zijn aan de zuidzijde maar liefst zeventien meter breed. Door de grote glazen pui in combinatie met de glazen balustrade heb je zelfs vanuit uw luie stoel een weergaloos uitzicht. Zowel de living als twee van de slaapkamers zijn gelegen aan dit prachtige balkon. De buitenruimte van het penthouse is door de breedte van het appartement zo'n 22 m² groot.

De keuken en het sanitair zijn bewust nog niet aangebracht. Dit kunt u dus nog naar eigen smaak laten plaatsen. Daarnaast biedt de ruime oppervlakte van het penthouse u tal van creatieve indelingsmogelijkheden op het vlak van ontspannen, koken, telewerken, tv-kijken of studeren.

Goedemiddag waarmee kunnen we je helpen?

Heb je vragen over dit project? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Peizerweg 74
9727 AK Groningen

Telefoon: 050–210 42 42
E-mail: info@uw-thuis.nl

Openingstijden

ma13.00–18.00u
di, wo, vr, za10.00–18.00u
do10.00–21.00u
koopzondagen op afspraak tussen12.00–17.00u