Nieuwbouwproject Pleinhuizen Zuidhorn Bouwnummer 2

Het Noorderlicht, Zuidhorn

Vier grote vrijstaande woningen; echt even anders en heel gericht op de tuin.

Op zo’n ideaal plekje zoek je naar een huis en ruimte! Het kleinschalige project ‘Pleinhuizen’ bestaat uit een zevental woningen die voorzien in ruimte in én om het huis. Er komen 3 vrijstaande woningen aan Het Noorderlicht en 1 aan de Atlasstraat.

De vier vrijstaande woningen, type XL, hebben percelen van ruim 400 tot bijna 450 m² en tellen in de basis maar liefst 150 m² aan gebruiksoppervlak.

Lekker de ruimte, dáárvoor ga je!

Omschrijving

Patrick Handlogten van 4D Architecten heeft speciaal voor deze kavels type XL getekend. Dit huis moest een woonruimte worden die zich erg op de tuin oriënteert. Een huis van bijna 600m³ dat op de breedte op de kavel staat, met de kap haaks op de straat. Het huis schermt

de achtertuin daardoor mooi af van de openbare weg, waardoor achter huis direct veel privacy ontstaat.

Met een entree centraal op de voorgevel ontstaat binnen een balzaal van een woon- en leefruimte in een U-vorm om de hal. Over de hele breedte aan de achterzijde veel zicht op buiten door de grote raampartijen naar de tuinzijde. Ook zal de mogelijkheid voor het realiseren van een tuinkamer worden aangeboden; een uitbouw achter de berging met een grote pui naar de tuin, waar men gemakkelijk een kantoor-, relax- of logeerkamer van kan maken.

Eerste verdieping

Op de verdieping zijn drie ruime slaapkamers en de badkamer.

Tweede verdieping

Met een vaste trap bereikt u ook de zolder, waar de ruimte het met gemak toelaat nog twee grote kamers toe te voegen.

Bijzonderheden

Een geliefde wijk

De Oostergast verrast!

De Oostergast in Zuidhorn kent een dorpse sfeer. Iedere plek in de wijk is uniek en heeft zijn eigen kwaliteit. Er is voor kinderen alle ruimte om

te spelen op de dorpsweide, de diverse speeltuinen en bij de dierweide. Zelfs sterrenkijken in de wijk is mogelijk bij het observatorium.

Wonen in De Oostergast betekent ontspannen wonen met een landelijk karakter, maar met alle voorzieningen binnen handbereik. Het dorp Zuidhorn biedt een breed scala aan voorzieningen. Van leuke boetiekjes, galeries, diverse eetgelegenheden, muziek- en balletschool, tot alle soorten sportvoorzieningen. In de woonwijk ligt een nieuwe brede school en er is een modern overdekt zwemcentrum.

Uniek in De Oostergast is de uitstekende bereikbaarheid. De voorzieningen in het centrum van Zuidhorn bereik je via een mooie groene wandel- en fietsroute. Het transferium met het trein- en busstation ligt om de hoek. Je bent in negen minuten in hartje Groningen en in 39 minuten in Leeuwarden.

Goedemiddag waarmee kunnen we je helpen?

Heb je vragen over dit project? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Peizerweg 74
9727 AK Groningen

Telefoon: 050–210 42 42
E-mail: info@uw-thuis.nl

Openingstijden

ma13.00–18.00u
di, wo, vr, za10.00–18.00u
do10.00–21.00u
koopzondagen op afspraak tussen12.00–17.00u