Nieuwbouwproject De Grasjuffer Rietwijk Bouwnummer 11

De Grasjuffer, Eelderwolde

12 EXCLUSIEVE HALFVRIJSTAANDE VILLA'S AAN DE GRASJUFFER + WONEN IN EEN GROENE OMGEVING MET DE GEMAKKEN VAN DE STAD BINNEN HANDBEREIK.

Aan de Grasjuffer in Rietwijk, Ter Borch worden door PC Vastgoed 12 halfvrijstaande villa’s gerealiseerd. Rietwijk is het laatste deelgebied van Ter Borch. De sfeer van Rietwijk kenmerkt zich door brede sloten en rietkragen. De villa’s worden gesitueerd op een schiereiland met een loop-/fietsverbinding naar de Peizermaden.

De villa’s hebben een bijzonder mooie architectuur en eigentijdse detaillering met natuurlijke materialen die goed aansluit bij de sfeer van Rietwijk. De houten lamellen geven de woningen een exclusieve uitstraling.

Een deel van de villa’s ligt aan het water en heeft een tuin op het zuiden mét de mogelijkheid voor een steiger. De overige villa’s hebben bredere kavels met ruime achter- en zijtuinen waar je heerlijk van de zon kan genieten.

Er zijn diverse indelingsvarianten mogelijk. Denk daarbij aan het uitbouwen van de woonkamer of het realiseren van een bijkeuken. De aangebouwde garage kan eenvoudig bij de woonruimte worden betrokken als speel- of studeerkamer. En wilt u liever de woonkamer aan de tuinzijde? Ook dat is één van de mogelijkheden.

Goedemiddag waarmee kunnen we je helpen?

Heb je vragen over dit project? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Peizerweg 74
9727 AK Groningen

Telefoon: 050–210 42 42
E-mail: info@uw-thuis.nl

Openingstijden

ma13.00–18.00u
di, wo, vr, za10.00–18.00u
do10.00–21.00u
koopzondagen op afspraak tussen12.00–17.00u