Nieuwbouwproject de Meihorst Bouwnummer 12

Middelhorsterweg, Haren

Wie houdt van ruimte en rust zit goed in de Meihorst. Maar ook wie graag actief is vindt daarvoor alle mogelijkheden in de nabije omgeving.

Exclusief wonen in Haren.

Mede dankzij de unieke ligging in het groen wordt de Meihorst een exclusieve buurt in dit charmante dorp.

De verkeersluwe wijk is vrij van doorgaande wegen, dus er is enkel sprake van bestemmingsverkeer. Bij de invulling van de openbare ruimte staan kwaliteit en een hoogwaardige afwerking voorop. De toegangsweg van de Meihorst is gelegen aan de Middelhorsterweg. Vanaf de Poorthofsweg wordt de Meihorst ontsloten door een voet- en fietspad.

Zo kunt u eenvoudig richting het centrum lopen of fietsen. Midden in het hofje wordt een groenstrook aangelegd.

Woningen.

Kenmerkend voor de Meihorst zijn de fraai gesitueerde woningen op ruime kavels, binnen een knusse opzet van de wijk als geheel. De tuin van een deel van de woningen grenst aan een watergang. De buurt wordt omringd door groen. Zo geniet u in alle rust en privacy in uw eigen tuin van een glaasje wijn of een gezel- lige barbecue met vrienden. Alle villa’s hebben een eigen geschakelde of vrijstaande garage en parkeerruimte op eigen terrein.

Tal van elementen in de uitvoering en de afwerking vinden hun inspiratie in de historie. De kenmerkende degelijkheid van de jaren ’20 is gecombineerd met de duurzame materialen en innovaties van nu. Alle woningen worden voorzien van zonnepanelen op het dak. Voor nadere details over de afwerking verwijzen wij u graag naar de technische omschrijving.

De erfafscheiding van elke kavel dient te worden voorzien van groene hagen. Ligt de woning met de zijkant of achterkant aan de openbare ruimte? Dan kunt u om privacyredenen kiezen voor een hogere afscheiding.

Goedemiddag waarmee kunnen we je helpen?

Heb je vragen over dit project? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Peizerweg 74
9727 AK Groningen

Telefoon: 050–210 42 42
E-mail: info@uw-thuis.nl

Openingstijden

ma13.00–18.00u
di, wo, vr, za10.00–18.00u
do10.00–21.00u
koopzondagen op afspraak tussen12.00–17.00u