Onze voorzorgsmaatregelen rondom het Coronavirus

Ook bij ons op kantoor hanteren wij de richtlijnen van het RIVM om zo de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te bepreken en hiervoor onze verantwoordelijkheden te nemen.

 

<p>De maatregelen van Thuis nieuwbouwmakelaars rondom het Coronavirus<p>

Ook bij ons op kantoor hanteren wij de richtlijnen van het RIVM om zo de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te bepreken en hiervoor onze verantwoordelijkheden te nemen.

Wij vinden het belangrijk onze medewerkers te beschermen en onze dichtverlening te continueren. Daarom hanteren wij de richtlijnen van het RIVM en VBO. Onze medewerkers werken veelal vanuit huis en er zal een medewerker op kantoor aanwezig zijn. Dit om zoveel mogelijk het fysieke contact met derden te beperken.

Ons kantoor is gewoon volgens de openingstijden geopend. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 050-210 42 42, via e-mail op info@uw-thuis.nl.

Voor alle lopende en geplande afspraken nemen we vooraf contact op en zullen dan afstemmen hoe we het beste kunnen omgaan met geplande afspraken. Wij bekijken de situatie per dag, mocht hier iets in veranderen op advies van het RIVM, dan zullen wij dit opvolgen en jullie hierover berichten.

De regels op een rij:

•             Geen handen schudden.

•             Houd 1,5 meter afstand.

•             Regelmatig handen wassen, handgel aanwezig bij ons op kantoor.

•             Bij koorts, hoesten, verkoudheid en andere griepverschijnselen niet naar afspraak komen.

•             Hoesten en niezen in de elleboog.

•             Met max. 2 personen naar bezichtiging komen.

Indien u klachten heeft, verzoeken wij je dit te melden. Dit om onze en jouw veiligheid te waarborgen. Wellicht kunnen we dan een online afspraak plannen of we kijken samen naar een passende oplossing.

Wij hopen op je begrip en wensen je heel veel sterkte in deze bijzondere tijd. Zorg goed voor jezelf en elkaar.

Team Thuis nieuwbouwmakelaars

 </p>

<p>&nbsp;</p>