Het Eiland in Meeroevers Project is verkocht

Woldmeerweg, 9613 AG, Meerstad Project website
van € 325.000,- tot € 595.000,- v.o.n.

Beschrijving

Wonen op Het Eiland | Uniek | Duurzaam | Hoog afwerkingsniveau

Heb je altijd al gedroomd van je eigen plek aan het water? Een ruime, luxe woning met alle comfort en privacy die je maar wensen kunt. Dan is een watervilla op Het Eiland echt iets voor jou. Wonen op Het Eiland is de overtreffende trap in wonen aan het water. Laat je verrassen op deze plek. Het laatste stukje nieuwbouw in Meeroevers.

Je bent altijd van harte welkom bij ons op kantoor voor een vrijblijvend gesprek. We ontmoeten je graag!
+ Lees meer

Omgeving

Het Eiland is het nieuwste stukje Meerstad; de duurzame, waterrijke nieuwbouwwijk op 6 km van het centrum van Groningen. Hier woon je op een unieke locatie in een prachtige omgeving. Het water rondom zorgt voor een ruime natuurlijke buffer tussen Het Eiland en de oevers. Je kunt optimaal genieten van je rust en je privacy.

Natuurlijk kun je er naar hartenlust watersporten, maar je kunt ook naar het strand of je vermaken bij een van de sportscholen in de omgeving. Liever zelf op pad? In de omgeving kun je prachtig fietsen, wandelen of hardlopen!

Rondom Het Eiland vind je alles wat je dagelijks, en minder dagelijks, nodig hebt. Van supermarkten, scholen en medische voorzieningen, tot sportverenigingen en recreatieve mogelijkheden.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 133-193 m²
Perceeloppervlakte 113-477 m²
Inhoud 350-510 m³
Aantal woningen 27
Datums
Start bouw Eerste kwartaal 2020
+ Lees meer

Objecttypen

Watervilla XXL (special type 6)

€ 595.000,- v.o.n.
Ervaar de rijkdom van een watervilla op Het Eiland

Wat is er fijner dan na een drukke werkdag lekker tot rust te komen in je eigen luxe en comfortabele watervilla? Met een schitterend uitzicht over het Woldmeer vanaf je eigen terras of steiger. Wat een rijkdom! Grote raampartijen zorgen voor veel natuurlijke lichtinval, terwijl de fraaie, groene erfafscheiding in je binnentuin volop privacy biedt. Hier wil je wonen. Sterker nog: hier wil je nooit meer weg!

Geniet van een comfortabel woonklimaat

Altijd en overal in je villa heb je een comfortabele binnentemperatuur. Een ultramoderne bodemwarmtepomp zorgt ervoor dat het ’s winters aangenaam warm en ’s zomers heerlijk koel is in je woning. Je watervilla wordt energiezuinig opgeleverd: optimaal geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming op alle niveaus. Hoe comfortabel wil je het hebben?

Oriëntatie op het water

Overal op Het Eiland voel je de verbondenheid met het water. De open structuur van de bebouwing laat je genieten van fraaie doorkijkjes over het water, de andere eilandjes in Meerstad en het achterliggende groene kavellandschap. Het schitterende uitzicht dat je vanuit je woning hebt over het Woldmeer maakt het wonen op Het Eiland tot een voorrecht.

Natuurlijke klasse

Pure kwaliteit zie je in een oogopslag. Van binnen ademt de woning rust en ruimte, verdeeld over drie lagen wooncomfort. Je kunt je woning helemaal naar eigen inzicht en smaak inrichten. Van buiten heeft je woning de stoere en robuuste uitstraling die hoort bij een huis aan het water. Maar als je verder kijkt, zie je ook de subtiele details in metselwerk, kozijnen en de toepassing van houten accenten die je woning extra aantrekkelijk maakt.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 193 m²
Perceeloppervlakte 477 m²
Inhoud 510 m³
Aantal woningen 2