Toekomstig aanbod | Wonen in Groot Zuid

Van Ketwich Verschuurlaan, 9721 SW, Groningen Project website
+1 Groot Zuid_straatbeeld.jpg

Beschrijving

Wonen in een luxe appartement, penthouse of stadsvilla in Groot Zuid

Aan de Van Ketwich Verschuurlaan komen appartementen met een grote variëteit aan woonoppervlak. Kenmerkend voor deze appartementen zijn de luxe uitstraling, de ruime balkons en uiteraard het prachtige uitzicht!

De appartementen op Groot-Zuid staan garant voor een groots gevoel van luxe. Van het perfect afgewerkte interieur en talloze raampartijen tot stijlvolle details en schitterende uitkijkjes – woon je hier, dan gaat je (interieur)hart beslist sneller kloppen.

Project update
De afgelopen maanden hebben we jullie gevraagd de online vragenlijst in te vullen en jullie woonwensen met ons te delen. Naar aanleiding van deze resultaten zijn we opnieuw aan de tekentafel gaan zitten en hebben nieuwe types gecreëerd. Een aantal nieuwe sneak peeks van deze appartementen vind je al terug op de site. Wij zijn in ieder geval super trots!

Groot-Zuid wordt een mooie mix van kleine én grote appartementen, aangevuld met schitterende stadsvilla's. We zijn voornemens om de verkoop te starten in het eerste kwartaal van 2020. Zorg ervoor dat je ingeschreven bent en houd onze nieuwsbrief in de gaten. Je kunt je hiervoor inschrijven via onze website.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 79-355 m²
Aantal woningen 55
+ Lees meer