Weids Wonen in Groenewei

Blaarkop, 9613 DE, Meerstad Project website
van € 284.000,- tot € 475.000,- v.o.n.

Beschrijving

Weids wonen in Groenewei - Alle woningen staan onder optie.

Op één van de mooiste plekken aan de rand van de nieuwe wijk Groenewei worden, aan de Blaarkop, 31 luxe woningen met een grote diversiteit gerealiseerd. Hier woon je in een dorpse omgeving met weids uitzicht op water en groen. Hoe je ook wilt wonen, hier vind je de ruimte voor jouw woondroom!

Grote variatie
‘Weids Wonen in Groenewei’ is een project van in totaal 31 woningen met een grote diversiteit. De woningen vormen samen de landschappelijke lijst, de zachte overgang tussen het groen in de omgeving en de woningen in Groenewei. De dynamiek van deze plek zie je terug door een gevarieerd aanbod aan woningen voor starters, gezinnen en ouderen.

Het plan bestaat uit:
• 1 vrijstaande woning
• 6 halfvrijstaande woningen
• 11 rijwoningen
• 13 geschakelde woningen

Passend in de omgeving
De woningen passen goed in de omgeving omdat ze voor het grootste deel van hout zijn. Het natuurlijk vergrijsde hout is zorgvuldig gecombineerd met een lichte steen, zo ervaar je een rustige overgang van natuur naar bebouwde wereld. De strakke detaillering, vormgeving en het contrast van de antracieten daken en kozijnen met het lichte gevelmateriaal maken het ontwerp eigentijds en modern.

Je kunt je inschrijven via het inschrijfformulier tot en met donderdag 4 juni, 11.59 uur. Je inschrijfformulier moet voor die tijd bij ons binnen zijn op info@uw-thuis.nl. Het inschrijfformulier vind je achter de brochure.

Mocht je een informatief gesprek willen dan kan dat op afspraak bij ons op kantoor. We laten je graag de mogelijkheden van deze woningen zien. Als je alle informatie nog graag per email wilt ontvangen, dan kan dat natuurlijk. Bel of mail ons dan!
+ Lees meer

Omgeving

GROENEWEI

Groenewei ligt tussen de wijken Meeroevers en Tersluis naast Park Meerstad en het Woldmeer. Je woont ook hier midden in de natuur en toch fiets je in slechts 20 minuten naar het centrum van de stad. De wijk is nog in ontwikkeling, maar wordt rijk aan groene binnenplaatsen en dorpse straatjes die verbonden worden door een zogenaamde slowlane, een route voor langzaam verkeer. Het wordt een veilige en gezellige wijk door de vele openbare groene ruimtes waar kinderen kunnen spelen en waar je lekker kunt ontspannen. In totaal komen er zo’n 350 woningen in Groenewei te staan.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 84-158 m²
Perceeloppervlakte 168-554 m²
Aantal woningen 31
+ Lees meer

Objecttypen

Boterbloem (Levensloopgeschikt)

van € 283.000,- tot € 298.000,- v.o.n.
Boterbloem (levensloopgeschikt)

De Boterbloem is een uitermate geschikte keuze als u royaal wilt wonen met oog op de toekomst. Deze rijwoning met fraai gedetailleerde houten gevelbekleding heeft naast de ruime woonkamer een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Middels een rechte steektrap komt u op de vrij indeelbare dakopbouw; ideaal voor een extra slaapkamer. Via de achterstraten bereikt u uw diepe tuin voorzien van een berging, hederaschermen en eigen parkeervoorziening.

In het kort:
- hoek- of tussenwoning
- levensloopgeschikt slaap- en badkamer op begane grond
- plat dak
- natuurlijke uitstraling
- rechte steektrap
- vrijstaande berging met sedumdak
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 84-89 m²
Perceeloppervlakte 221-286 m²
Aantal woningen 3

Goudsbloem

van € 285.000,- tot € 295.000,- v.o.n.
Goudsbloem - Tussen- en Hoekwoning

De Goudsbloem is een royale rij- of hoekwoning met een fraaie houten gevelbekleding en een plat dak. Op de begane grond verdeeld een vrijstaande centrale trappartij de woning in een ruime woonkeuken aan de voorzijde en een riante woonkamer aan de tuinzijde. Op de verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en een riante badkamer. Via de achterzijde is de diepe achtertuin te bereiken. Deze is voorzien van een bering, hedraschermen en eigen parkeervoorziening.

In het kort:
- tussen of hoekwoning
- plat dak
- riante woonkamer
- ruime woonkeuken
- 3 slaapkamers
- centrale trap
- heerlijke badkamer
- vrijstaande berging met sedumdak
- twee parkeerplaatsen op eigen terrein
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 107 m²
Perceeloppervlakte 235-393 m²
Aantal woningen 4

Kamille

van € 378.000,- tot € 378.500,- v.o.n.
Kamille

Woningtype Kamille is een verrassend praktische halfvrijstaande woning met fraaie houten gevelbekleding en een aangebouwde garage. Op de begane grond is de woning voorzien van een U-vormige plattegrond, waar u desgewenst aan de straat- of aan de tuinzijde kan wonen. Op de verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, een riante badkamer en een vaste trap naar de vrij indeelbare zolder.

In het kort:
- halfvrijstaande woning
- langskap
- natuurlijke uitstraling
- aangebouwde garage
- straat - of tuingericht wonen mogelijk
- 3 ruime slaapkamers
- riante badkamer
- ruime en vrij indeelbare zolder
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 149 m²
Perceeloppervlakte 376-395 m²
Aantal woningen 4

Klaproos

van € 344.000,- tot € 350.000,- v.o.n.
Klaproos - Hoekwoning

De Klaproos is een royale hoekwoning met twee verschillende verschijningsvormen. Je kunt kiezen voor de frisse gele bakstenen versie of een fraai gedetailleerde houten gevelbekleding. De woning beschikt over een ruime woonkeuken en een grote woonkamer. Op de verdieping vind je drie ruime slaapkamer en een ingerichte badkamer. Ook vind je hier de vaste trap naar zolder. Via de achterzijde bereik je de diepe tuin die is voorzien van een berging, hedraschermen en eigen parkeerplaats.

In het kort:
- hoekwoning
- baksteen- of natuurlijke uitstraling
- royale woonkamer
- riante keuken
- 3 slaapkamers
- grote badkamer
- ruime vrij indeelbare zolder
- vrijstaande berging met sedum dak
- twee eigen parkeerplaatsen op eigen terrein
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 146-1.146 m²
Perceeloppervlakte 299-393 m²
Aantal woningen 6

Klaver

€ 385.000,- v.o.n.
Klaver

Woningtype Klaver is een halfvrijstaande woning op het meest markante plekje binnen ‘Weids wonen in Groenewei’. De woning met dwarskap en aangebouwde garage beschikt over een fraai gedetailleerde houten gevelbekleding. Op de begane grond is de woning voorzien van een U-vormige plattegrond, waar u desgewenst aan de straat- of tuinzijde kan wonen. Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een riante badkamer en een vaste trap naar de zolder.

In het kort:
- halfvrijstaande woning
- markante dwarskap
- natuurlijke uitstraling
- aangebouwde garage
- straat- of tuingericht wonen mogelijk
- 3 ruime slaapkamers
- vaste trap naar zolder
- ruime vrij indeelbare zolder met vide
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 160 m²
Perceeloppervlakte 391-398 m²
Aantal woningen 2

Korenbloem

€ 475.000,- v.o.n.
Korenbloem

De Korenbloem is het grootste woningtype binnen ‘Weids wonen in Groenewei’. Deze royale vrijstaande woning met aangebouwde garage heeft rondom een bijzonder fraai gedetailleerde houten gevelbekleding. De woning heeft een ruime entree, royale woonkeuken en riante woonkamer aan de tuinzijde. Op de verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, een riante badkamer en een vaste trap naar de vrij indeelbare zolderindeling.

In het kort:
- vrijstaande woning
- natuurlijke uitstraling
- aangebouwde garage
- riante woonkamer
- royale woonkeuken
- 3 ruime slaapkamers
- riante badkamer
- ruime vrij indeelbare zolder
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 157 m²
Perceeloppervlakte 554 m²
Aantal woningen 1

Pinksterbloem

van € 283.000,- tot € 475.000,- v.o.n.
Pinksterbloem - Tussen- en hoekwoning

De Pinksterbloem is een veelzijdige rijwoning. Ga je voor een tussen- of een hoekwoning? De woningen zijn voorzien van een fraai gedetailleerde houten voor- en zijgevel en een frisse bakstenen gevel aan de tuinzijde. Via de achterkant bereik je de diepe tuin die is voorzien van een berging, hedraschermen en een eigen parkeervoorziening. De begane grond heeft een royale keuken. Op de verdieping vind je drie slaapkamers, een ruime badkamer en een vaste trap naar de zolder. Deze kun je naar eigen wens indelen.

In het kort:
- tussen- en hoekwoning
- langskap
- natuurlijk uitstraling
- straat- of tuingericht wonen mogelijk
- 3 slaapkamers
- riante badkamer
- ruime vrij indeelbare zolder
- vrijstaande berging met sedumdak
- twee parkeerplaatsen op eigen terrein
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 129-140 m²
Perceeloppervlakte 168-235 m²
Aantal woningen 11