Smaragdlibel Ter Borch Eelderwolde

Borchsingel, 9766 PP, Eelderwolde Project website

Beschrijving

Wonen tussen Stad en Onlanden in de Smaragdlibel Ter Borch

Verleg je graag jouw grenzen? Ben je op zoek naar een riante villa in een prachtige en groene omgeving? Dan ben je hier niet voor niets! Want op het snijpunt van Stad en Onlanden, omringd door water, weiland en bomen, hebben wij een heerlijke nieuwe woonplek voor jou. Net buiten Groningen, sta je al met één voet in de natuur, klaar om te beginnen aan een nieuw hoofdstuk.

Het verhaal begint in Ter Borch, de gewilde wijk die Stad en de Onlanden aan elkaar linkt! In de Rietwijk worden in het project Smaragdlibel 15 moderne villa’s gerealiseerd: 12 geschakelde villa’s en 3 vrijstaande villa’s. Ben je geïnteresseerd? Meld je nu aan en geef alvast jouw woonwensen aan ons door. Wij houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Genieten in stijl
Jouw nieuwe statige woning vormt straks een markante eyecatcher op een prominente plek aan de rand van de uitbreidingswijk Ter Borch.
De woning onderscheidt zich door een strakke, moderne architectuur, met een chique houten gevelbekleding, fraaie contrasten en een verrassend lijnenspel. Zie je jezelf al zitten op jouw eigen steiger, met een heerlijke cappuccino en een goed boek in de avondzon? Dit is genieten in stijl!

In voorbereiding
Dit nieuwbouwproject is nog in voorbereiding. De verkoopprijzen zijn daardoor nog niet bekend. De laatste hand wordt nu gelegd aan de kavelkaart, vandaar dat deze nu nog niet beschikbaar is. We houden het nog even spannend en vragen nog heel even je geduld.

Interesse?
Zie je jezelf wel wonen in Smaragdlibel? Maak je interesse aan ons kenbaar. Wij houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen!
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 171-191 m²
Perceeloppervlakte 364-931 m²
Aantal woningen 15
+ Lees meer