Vrijstaand wonen - De Hoven Leek

Bostulp, 9351, Leek Project website

Beschrijving

Vrijstsaand wonen - De Hoven Leek

In het nieuwe jaar zullen we starten met de verkoop van vrijstaande woningen in Leek.

In de nieuwbouwwijk Oostindie, deel De Hoven in Leek, dichtbij de stad Groningen, starten we binnenkort met de verkoop van verschillende vrijstaande woningen op 6 ruime kavels variërend van 525m2 tot 670m2. Hier koop je een kavel mét woning. In de Hoven woon je vrijstaand en comfortabel in je nieuwe woning, heerlijk rustig omgeven door water en groen. Per kavel kun je kiezen uit meerdere woningtypen. Op deze locatie kun je al jouw woonwensen in vervulling laten gaan. De woningen zijn super compleet en hebben een hoogwaardige afwerking.

Ben je op zoek naar een vrijstaande woning? En droom je van een grote woonkeuken met openslaande deuren naar de tuin? Wil je graag mee denken over het ontwerp van je eigen woning?

Wij helpen je graag om deze droom te realiseren in Leek! Je kiest samen met de makelaar eerst een kavel en daarna je favoriete woning. De mogelijkheden van jouw gekozen woning worden globaal doorgenomen. Met de adviseur van Brummelhuis kun je daarna de indeling van de woning ontwerpen.

- Kies je kavel, kies je woning;
- Diverse woningtypes mogelijk;
- Kavels van 525m tot 670m2;
- Woonoppervlaktes van 149m2 tot 215m2;
- Zorgeloos jouw eigen woning (laten) bouwen.

Wil je niks missen en op de hoogte blijven? Schrijf je dan meteen in! schrijf je in!
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 149-215 m²
Perceeloppervlakte 525-670 m²
Aantal woningen 6
+ Lees meer