Karaat Oosterhamrikkade Project is verkocht

Oosterhamrikkade, 9713 KC, Groningen Project website
van € 270.450,- tot € 373.450,- v.o.n.

Beschrijving

Alle appartementen zijn verkocht!

Groningen krijgt er een prachtig appartementengebouw bij. De bouw is in volle gang. De opleverings staat gepland voor derde kwartaal volgend jaar.
Karaat is de naam en de plek is ook al niet verkeerd: prominent aan de zuidzijde van de Oosterhamrikkade. Je voelt er de bedrijvigheid van vroeger, die zit gewoon nog in de lucht. Met een beetje fantasie zie je ze nog voor je: schippers, metaalbewerkers, de vrachtvervoerders op het voormalige Bodenterrein. Een tijd lang best een ‘onduidelijk’ deel van de stad, nu in rap tempo bezig aan een tweede jeugd.

Geslaagde nieuwbouw, voor woonpioniers met smaak

De toekomstige bewoners van Karaat weten precies wat ze zoeken: liever geen doorsnee huis, maar wonen ‘Aan de Kade’. 77 bijzondere appartementen komen er – te huur en te koop –, met 2 of 3 kamers, balkon, dakterras, of loggia aan de ruime binnentuin. Een stevig ‘stadskasteel’ van robuuste baksteen, gouden kozijnen en donkere stalen details die voor een ‘ruig’ industrieel gevoel zorgen. Op straatniveau boogvormige openingen, een vette knipoog naar de poortjes die zo kenmerkend zijn voor het 100 jaar oude deel van de Oosterparkwijk. Een mooi sieraad aan de kade.

Fijn en gedurfd wonen, nieuwe stijl

Het gemak van alles gelijkvloers, plus het grootstedelijke gevoel een beetje een avontuurlijke pionier te mogen zijn. Straks, als het klaar is, wil iedereen hier wel wonen; de snelle beslissers zitten er dan al hoog en droog. Met een uitzicht dat nooit verveelt. In een stevig gebouw dat niet zou misstaan aan de Londense Docks; je bent gewoon in je eigen, vertrouwde Groningen. Fijne plek in de stad ook: het langgerekte Pioenpark en Oosterpark als groene achterburen, tien minuten lopen naar hartje centrum, Schouwburg en Forum. Misschien even wennen nog, maar het wordt wel heel erg mooi aan de noordoostkant van de stad!

Wil je meer informatie of een vrijblijvend gesprek, bel dan met ons kantoor. We vertellen je natuurlijk graag alles en vergeet niet de leuke video te bekijken.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Woonoppervlakte 70-95 m²
Inhoud 229-306 m³
Aantal woningen 35
Datums
Start bouw Oktober 2020
Start oplevering Derde kwartaal 2022
+ Lees meer

Objecttypen

2-kamer appartement

van € 270.450,- tot € 303.450,- v.o.n.
Het is zaterdagochtend, je wordt om 09.00 uur heerlijk uitgerust wakker en samen met je partner besluit je om lekker te gaan ontbijten in de stad. Het is tenslotte weekend en wat heerlijk dat je sinds een aantal maanden op deze fijne plek woont aan de Oosterhamrikkade. Je stapt je bed uit, springt onder de douche en nog geen uur later loop je een van de hotspots binnen die Groningen biedt.

Dit 2-kamer appartement beschikt over:
- vloerverwarming;
- ingerichte toilet en badkamer;
- balkon of loggia;
- inpandige berging;
- gasloos en energiezuinig wonen.

Indeling: entree, woonkamer en -keuken, slaapkamer, badkamer, apart toilet, inpandige berging en externe berging op de begane grond.
+ Lees meer
Woonoppervlakte 70-79 m²
Inhoud 229-259 m³
Aantal woningen 8

3-kamer appartement

van € 312.450,- tot € 373.450,- v.o.n.
Het is zaterdagmiddag, je bent net naar de markt geweest waar je boodschappen hebt gedaan en zet je veldboekt in de nieuwe vaas die je hebt gekregen van je zus als housewarming cadeau. Op dat moment gaat de telefoon, een goede vriend vraagt of je zin hebt om af te spreken in de stad voor een drankje. Daar ben je altijd voor in. Een uur later loop je de deur uit en met 5 minuten sta je op de Grote Markt.

Dit 3-kamer appartement beschikt over:
- vloerverwarming;
- ingerichte toilet en badkamer;
- balkon , loggia of dakterras;
- eigen berging op de begane grond;
- gasloos en energiezuinig wonen;
- mogelijkheid tot aankoop parkeerplaats op binnenterrein.

Indeling: woonkamer, keuken, twee slaapkamers, badkamer en apart toilet, inpandige berging en externe berging op de begane grond.
+ Lees meer
Woonoppervlakte 72-95 m²
Inhoud 233-306 m³
Aantal woningen 28