Wie: Jeffrey en Sharon

Woondroom: dichtbij de stad maar toch in een rustige wijk

Wat: Halfvrijstaande woning in Morgen in het Harener Holt

Ze waren al een tijdje op zoek naar een koopwoning maar konden niet vinden wat ze zochten. “Tijdens alle bezichtigingen van bestaande woningen zagen we zoveel wat we in de woning wilden veranderen”. “De keuken moest anders ingedeeld, de badkamer moest worden vervangen worden of de tuin sprak ons niet aan”. “Omdat we in bestaande woningen niet vonden wat we zochten en voorlopig met ónze zoekcriteria de komende 1,5 jaar zoeken waarschijnlijk nog niks gevonden zouden hebben, hebben we toch besloten om voor een nieuwbouwwoning te gaan”.

“Ondanks dat wij van de levendigheid van de stad houden, willen we wel in een rustige wijk wonen omdat wij een zoontje hebben”. In de wijk waar we nu gaan wonen kan hij rustig op straat spelen met de kindertjes uit de buurt.
We hebben hier precies wat we willen: dichtbij de stad maar toch in een rustige wijk.

Omdat Jeffrey thuis werkt, waren we op zoek naar een woning met genoeg ruimte voor een kantoor. Wat ons ook erg aanspreekt is dat de beneden verdieping echt is verdeelt in een woonkamer en een keuken. Onze keuken grenst aan de tuin waardoor we een lichte, ruime woonkeuken hebben.
Ook een hele grote pré is de tuin! We wonen nu in een appartement in de stad met een balkon. Volgend jaar kan ons zoontje lekker buiten spelen als hij wil. En we wonen dan in een huis dat helemaal naar onze smaak is. Alles hebben we zelf uitgekozen en ingericht.

Heerlijk lijkt me dat…!