De Kroon op het Ebbingekwartier | appartementen

PRE SALE NIEUWBOUW APPARTEMENTEN GESTART!

Inschrijven is mogelijk tot dinsdag 24 maart 15:00 uur.

 

Ebbingekwartier (blok 7a) | Bijzondere koopwoningen in het hart van de stad!

Het Ebbingekwartier, voorheen ook wel CiBoGa genoemd, is een bijzonder woongebied in Groningen en op loopafstand van het Noorderplantsoen. Het komt namelijk zelden voor dat er aan de rand van een historisch stadscentrum nieuwbouw woningen worden gebouwd.

Het Ebbingekwartier is een binnenstedelijke ontwikkeling met stadse kwaliteiten (van onder andere voorzieningen) door de ligging tegen de binnenstad aan. Het gebied is goed bereikbaar met de auto (parkeergarage Boterdiep) en OV (knooppunt). Daarnaast lopen er langs de woningen van het Ebbingekwartier diverse auto- fiets en wandelroutes naar de binnenstad toe. In de directe omgeving zijn winkels aanwezig voor uw dagelijkse boodschappen en gezellige horecagelegenheden. Ook zijn er diverse culturele activiteiten in de directe omgeving mogelijk (Noord Nederlands Toneel, Infoversum, Simplon poppodium).

Naast de 37 stads- en rijwoningen in fase 7 ontwikkelt VanWonen een appartementengebouw met negen verdiepingen. Net als bij de woningen refereert de architectuur van het gebouw naar de industriële complexen zoals die ooit op het CiBoGa terrein stonden. Het gebouw is gelegen aan de Bloemsingel en kijkt aan alle zijden uit over Groningen. Hoe hoger je zit, hoe verder het zicht.

De woonoppervlakten variëren, ieder appartement heeft een balkon met uitzicht over de stad. Je auto parkeer je  in de Boterdiep garage; hier kan je een parkeerplaats huren tegen gereduceerd tarief. De architect heeft de eerste indelingen voor de appartementen gemaakt, wij zijn benieuwd of deze eerste schetsen passen bij jouw woonwensen.

Belangstelling?

HIER kan je de gehele voorlopige verkoopdocumentatie downloaden.
Heb je belangstelling om op deze unieke plek, aan de rand van de binnenstad in een appartement te wonen? Schrijf je dan nu in op de projectwebsite (woneninhetebbingekwartier).

Planning:
– Start bouw ongeveer november 2020

Prijslijst

Prijsranges tussen 330.000 - 1.600.000 euro von

Locatie: