De Stadlander, 2^1 kap woningen, Reitdiep

Stad als tweede natuur

Je bent verknocht aan de stad Groningen, met zijn cultuur, voorzieningen en vertier. Tegelijk kun je – wandelend, lopend, fietsend of spelevarend – eindeloos genieten van het Groningse cultuurlandschap. Dan is De Stadlander in de Groningse wijk Reitdiep de ideale nieuwe woonplek voor jou.

Nieuwbouwproject De Stadlander, de naam zegt het eigenlijk al, is bedoeld voor wie de voordelen van ‘buiten’ wonen wil combineren met de voorzieningen van de grote stad. De Stadlander Reitdiep ligt direct aan de groene stadsgrens en tegelijkertijd op fietsafstand van het bruisende stadshart van Groningen.

Op deze groene en waterrijke plek tussen stad en ommeland verrijzen twee-onder-een-kapwoningen aan een waterloop. De royale koopwoningen onderscheiden zich door hun stijlvolle vormgeving: een moderne, stedelijk architectuur met heldere, geometrische lijnen.

Woningen

Veel leefruimte, veel ruimte voor eigen woonwensen

Elke twee-onder-een-kapwoning meer dan 145 vierkante meter leefruimte. Op de begane grond springt het niveauverschil in het oog: de woonkeuken ligt vijfenzeventig centimeter lager dan de rest van de living. Het zorgt voor extra hoogte in de keuken en voor mooie zichtlijnen naar het terras en het water.

De Stadlander biedt volop mogelijkheden om de indeling en plattegrond van de woning aan je eigen woonwensen aan te passen. Wil je de keuken verbreden? Of een extra ruimte aan de keuken? Denk daarbij aan een bijkeuken, atelierruimte, werkkamer of berging. Of de woonkamer aan de waterzijde en de keuken op het maaiveld? Deze opties worden bij De Stadlander allemaal aangeboden. Ook een uitbouw van de woonkamer behoort trouwens tot de mogelijkheden. Verder biedt het lager gelegen gedeelte van de woning rechtstreeks toegang tot een terras aan de waterzijde. Er is parkeergelegenheid voor twee auto’s op eigen terrein.

Op de verdieping liggen drie slaapkamers en een badkamer voorzien van hoogwaardig sanitair en tegelwerk. De tweede verdieping is vrij indeelbaar en biedt eventueel ruimte aan nog eens twee tot drie extra slaapkamers.

Duurzaam wonen

De Stadlander is onderdeel van fase 3 in Reitdiep. Deze fase staat in het teken van duurzaamheid. Zo worden uit (afval)water energie opgewekt en grondstoffen teruggewonnen.

Bij het afvalwater wordt onderscheid gemaakt tussen zwart water en grijs water. Zwart water is het afvalwater van het toilet en grijs water is het afvalwater van de douche, gootsteen en de wasmachine.

Watersysteem

De oevers van de waterloop langs De Stadlander krijgen een natuurvriendelijke inrichting, waardoor waterflora en -fauna zich volop kunnen ontwikkelen. Het opvangen van regenwater zorgt voor de aanvoer van schoon water.

Wil je meer weten over deze huizen in De Stadlander?

Volg dit project op Facebook

 

 

Of schrijf je hier in:

Belangstelling voor De Stadlander Reitdiep

    Je vindt onze privacypolicy onderaan op onze website.

Prijslijst

Prijzen vanaf ca. €325.000,- v.o.n. De definitieve prijzen volgen binnenkort!

Locatie: