Stadlander Reitdiep | halfvrijstaande woningen


Stad als tweede natuur

Je bent verknocht aan de stad Groningen, met zijn cultuur, voorzieningen en vertier. Tegelijk kun je – wandelend, lopend, fietsend of spelevarend – eindeloos genieten van het Groningse natuurlandschap. Misschien denk je nu: ja, dat geldt ook voor mij! Dan is Stadlander in de Groningse wijk Reitdiep de ideale nieuwe woonplek voor jou. Op deze groene en waterrijke plek tussen stad en ommeland verrijzen 22 twee-onder-één-kapwoningen aan een waterloop. De royale woningen onderscheiden zich door hun stijlvolle vormgeving: een moderne, stedelijk architectuur met heldere lijnen. De verwachting is dat we dit najaar starten met de verkoop.

22 Halfvrijstaande woningen

De woningen van Stadlander zijn bijzonder. Vanuit je woonkamer heb je prachtig uitzicht over het water.

  • Circa 155 m² woonoppervlakte
  • Gelegen aan het water
  • Standaard 5 slaapkamers
  • Tuin op het zonnige westen
  • Bodemwarmtepomp: verwarmen in de winter, koelen in de zomer


Duurzaam Wonen

Stadlander is onderdeel van fase 3 in Reitdiep. Deze fase staat in het teken van duurzaamheid. Zo worden uit (afval)water energie opgewekt en grondstoffen teruggewonnen.

Bij het afvalwater wordt onderscheid gemaakt tussen zwart water en grijs water. Zwart water is het afvalwater van het toilet en grijs water is het afvalwater van de douche, gootsteen en de wasmachine.

De oevers van de waterloop langs Stadlander krijgen een natuurvriendelijke inrichting, waardoor waterflora en -fauna zich volop kunnen ontwikkelen. Het opvangen van regenwater zorgt voor de aanvoer van schoon water.

Wil je meer weten over deze huizen in  Stadlander?Volg dit project op Facebook

 

 
Of schrijf je hier in:

Belangstelling voor De Stadlander Reitdiep

    Je vindt onze privacypolicy onderaan op onze website.

Prijslijst

De prijzen volgen bij start verkoop. Locatie: