Deelgebied 1 Haren | luxe geschakelde en halfvrijstaande villa’s en vrije kavels

Op het oude Verkeersoefenterrein, tussen het Maartenscollege en de Kerklaan, komt Deelgebied 1. Het gehele Deelgebied 1 van Het Harener Holt omvat ca. 60 woningen. Voor Heijmans Woningbouw Noord gaan wij in dit gebied 8 geschakelde villa’s en 12 halfvrijstaande villa’s verkopen. Ook komen er in dit gebied vrije kavels waarop je zelf een vrijstaande villa kunt ontwerpen.

Wonen in Haren

Groen wonen op een toplocatie met alle voorzieningen binnen handbereik? Dat kan! Direct aan de noordkant van het dorp Haren en vlakbij de stad Groningen ligt de nieuwe wijk Het Harener Holt. De rijke historie van het gebied vormde de inspiratie voor de groene en karakteristieke indeling van de wijk. Knotwilgen, groene houtsingels en houtwallen bepalen het beeld en sluiten mooi bij aan bij het dorpse Haren. Tegelijkertijd bent u met een kwartiertje fietsen in het centrum van Groningen. Het Harener Holt – Deelgebied 1 biedt vele mogelijkheden: in alle categorie├źn woningen met veel aandacht voor architectuur en ruime kavels. Zo woon je comfortabel op de manier die bij jou past!

Planning

De verwachting is dat we je in de loop van 2019 meer kunnen vertellen over de nieuwe huizen in deelgebied 1 in Haren. Je kunt je hier alvast voor inschrijven:

Belangstelling voor een villa in Deelgebied 1 in Haren

    Je vindt onze privacypolicy onderaan op onze website

Prijslijst

Prijzen zijn nog niet bekend, we houden je op de hoogte!

Locatie: