Het Eiland Meeroevers | Uitverkocht

We hebben de mooiste voor het laatst bewaard: deze villa met bouwnummer 14 is dé special op Het Eiland. En met récht een special: want wat een prachtig uitzicht! Deze villa ligt op de hoek van Het Eiland van waar je over het hele meer uitkijkt.

Deze nieuwbouw villa die op de begane grond bijna 20 meter breed is, geeft je een optimale beleving van het water en de natuur om je heen. Luxe, luxe en nog eens luxe! Zie je jezelf hier al zitten op je steiger….avondzonnetje, wijntje, heerlijk! Of stap in je sloepje om een lekker vaartochtje te maken; vanaf Meerstad kan je zó naar de binnenstad varen!

En in de villa zelf ook heerlijke luxe: de villa wordt verwarmd met een aardwarmtepomp en vloerverwarming. Hierdoor kan je in de zomer heerlijk koelen! We hebben deze villa alvast uitgerust met een luxe 2e badkamer, een extra luxe variant van de warmtepomp met een buffervat van maar liefst 400 liter warm water, een deur tussen de keuken en de inpandige berging en veel extra installatiewerk in de keuken zodat je daar een prachtig kook- en spoeleiland kan maken.

De bouw van deze villa staat al gepland voor april 2020, dus je hoeft niet lang te wachten voordat je hier kunt gaan genieten!

Inschrijven:

De inschrijving is inmiddels gesloten.

Schrijf je in!

Prijslijst

Nummer Type Gebruiksopp. m2 Kavel m2 (excl. steiger) Prijs V.O.N. Status
14 Type 6 193 477 € 625.000 Beschikbaar
Locatie: