Flexibel kantoorruimte huren in Groningen? FlexOffiZ!

Huur nu je eigen kantoorruimte

Ben je starter, ZZP’er, MKB’er of een grotere organisatie en wil je tegen flexibele voorwaarden een eigen kantoorruimte huren? Bij ons huur je binnen een week een eigen kantoorruimte en je overeenkomst is per maand opzegbaar.

Nieuwsgierig? Kom dan eens kijken bij FlexOffiZ in de Euroborg. In de ring rond het stadion hebben we meerdere kantoorlocaties beschikbaar.

Kantoorruimten

De kantoorruimten zijn in groottes ingedeeld en elke afgesloten unit biedt plaats aan één bedrijf. Je deelt dus geen kantoorruimte met andere bedrijven. Het gebouw heeft een representatieve entree en een gedeelde lunchruimte/keuken.

Voorzieningen

Als huurder heb je 24/7 toegang tot het gebouw en er zijn parkeerplekken op het terrein zelf. Op elke verdieping is er een vergaderruimte waarvan, gezamenlijk met de andere huurders, gebruik kan worden gemaakt. Verder is er WIFI dat bij de huurprijs is inbegrepen.

Er gaat niets boven Groningen!

Groningen is met meer dan 200.000 inwoners de grootste gemeente in Noord Nederland. Groningen is steeds een belangrijke handelsstad gebleven en is tegenwoordig ook een centrum voor de voedingsmiddelenindustrie. De laatste jaren is er ontwikkeling op het gebied van de zakelijke dienstverlening (voornamelijk in de ICT-sector) en dan met name op in “Life Sciences”. In 2009 telde Groningen rond de 133.210 arbeidsplaatsen, en is daarmee veruit de belangrijkste werkplek in het noorden.

Goede bereikbaarheid staat voorop

De vestiging Groningen Euroborg is mede gekozen op basis van bereikbaarheid en parkeergelegenheid. Dezelfde voordelen op basis van bereikbaarheid en parkeermogelijkheden staan bij ons voorop bij het zoeken naar nieuwe, geschikte locaties.

Prijslijst

Per werkplek betaal je €330,= per maand. Deze huurprijs is exclusief BTW, maar inclusief Wi-Fi, schoonmaakkosten, bureau, bureaustoel en archiefkast. Locatie: