Watertuin Meeroevers | rij- en twee-onder-één-kap woningen

Gewoonweg gelukkig in Watertuin

Alle woningen zijn verkocht! Wil je ook in Meerstad wonen? Schrijf je dan bij ons in, zo blijf je op de hoogte van alle toekomstige nieuwbouwprojecten.

Je hebt een beetje geluk nodig om gelukkig te worden, zei een beroemde Griekse filosoof ooit. Voor wie ruim en vrij wil wonen in een groene en waterrijke omgeving ligt dat beetje geluk misschien wel in Meerstad. Op het allerlaatste vrije plekje aan het water in Meeroevers verrijzen namelijk 30 rijwoningen en halfvrijstaande woningen. Ruim, duurzaam, energiezuinig en met uitzicht op het Woldmeer en groen cultuurlandschap.

Er zijn 2 basistypes: de halfvrijstaande woning en de rijwoning. De halfvrijstaande woningen zijn 6 meter breed en de rijwoningen komen in 2 variaties; de tussenwoningen zijn 5.70 meter breed en de hoekwoningen zijn 6 meter breed.
Maar er is meer. Ook de gevelindeling, met rode, witte of antraciete stenen, wil of geen frans balkon en de dakvorm verschillen per woning. Door de combinatie van dwarskappen en langskappen met rode of antraciete dakpannen ontstaat een aansprekend straatbeeld. Daarnaast heb je de keuze voor een ligging aan het water of het groen.

Woningen

De rijwoningen:
Op de begane grond vind je de entree en het toilet. Vanuit de keuken kijk je uit over het water of het groen. De ruime woonkamer biedt toegang tot de tuin en de berging. Via de poort achter in de tuin is de toegang naar je eigen parkeerplaatsen en het binnengebied. Standaard hebben deze woningen 3 slaapkamers een complete badkamer voorzien van sanitair van Villeroy & Boch.
De zolderverdieping is ruim en op veel manieren in te delen. Deze is geschikt om nog meer slaapkamers te maken of misschien wel een kantoorruimte, hobbykamer of sportruimte.

Halfvrijstaande woningen:
In de halfvrijstaande woningen woon je straks zondermeer ruim en comfortabel. Bovendien zijn de woningen allemaal gelegen op ruime kavels en 6 meter breed.
Op de begane grond vind je de entree en het toilet. Vanuit de keuken kijk je uit over het water of het groen. De ruime woonkamer biedt toegang tot de tuin en de berging. Via de poort achter in de tuin is de toegang naar je eigen parkeerplaatsen en het binnengebied.
De zolderverdieping is ruim en op veel manieren in te delen. Deze is geschikt om nog meer slaapkamers te maken of misschien wel een kantoorruimte, hobbykamer of sportruimte. Wil je liever vanuit de keuken uitzicht hebben over de tuin? Het is optioneel mogelijk om de keukenruimte en het woonkamergedeelte om te draaien. Met een optie voor een uitbouw op de begane grond creëer zo de woonkeuken die je altijd al wilde. Standaard hebben deze woningen 3 slaapkamers een complete badkamer voorzien van sanitair van Villeroy & Boch. Ook hier biedt de zolderruimte de mogelijkheid voor extra kamers. Wil je extra lichtinval? Bouwnummer 5 beschikt standaard over een dakkapel op zolder.

Comfort

Alle woningen beschikken over het systeem Slim Wonen, de gebruiksvriendelijke app, die van je smartphone of tablet een afstandsbediening voor je huis maakt. Het systeem maakt het mogelijk om op afstand met je smartphone of tablet alvast de verlichting aan de zetten als je toch wat langer van huis blijft of alvast de verwarming aan te zetten zodat het lekker warm is al je thuis komt.
Verder zijn de woningen van Watertuin uitgerust met een lucht-warmte-waterpomp die het huis op een milieuvriendelijke manier verwarmt (standaard vloerverwarming in de hele woning). Daarmee woon je dus niet alleen comfortabel, maar draag je ook bij aan een beter milieu en bespaar je op de energiekosten.

Locatie

Meerstad is een woon- en recreatiegebied van ruim 2.500 hectare. Het Woldmeer vormt het hart van het gebied. Hier kun je zomers lekker zwemmen en ’s winters schaatsen. In Meeroevers is de woonomgeving ingericht volgens de nieuwste inzichten op het gebied van leefbaarheid. Dit betekent dat parken openbaar en speelplekken zicht in de directe omgeving bevinden. De basisschool staat om de hoek en het is slechts 10 minuten fietsen naar de supermarkt aan de Rijksweg. In Meerstad wordt in het toekomstig woongebied tussen Meeroevers en Tersluis ruimte gereserveerd voor een buurtsupermarkt.

 

kavelkaart Watertuin Meerstad
kavelkaart Watertuin Meerstad
download hier de brochure

Belangstelling voor Watertuin, Meeroevers, Meerstad

Prijslijst

Bouwnummer Type Beukmaat Kavel (ca.m²) Gbo (ca m²) Prijs v.o.n. Status
* Alle bouwnummers beschikken over 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. * De kaveloppervlakten zijn circa maten, de definitieve grootte zal blijken na kadastrale inmeting. Onder - of bovenmaat leidt niet tot enige verrekening. Dit geldt ook voor de genoemde woonoppervlakte (gbo); deze maten betreffen ook circa maten en hieraan zijn geen rechten te ontlenen. De contracttekeningen zijn hierin leidend en bindend. * Al onze aanbiedingen zijn, tenzij anders aangegeven, geheel vrijblijvend. * Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen op de inhoud van deze prijslijst aan te brengen. * Deze prijslijst is geen contractstuk.

Locatie: