Het Oosterparkkwartier | laatste stadsvilla’s

Wil je wonen in een knusse buurt op 10 minuten fietsen van de binnenstad? Waar je lekker kunt ontspannen en genieten van je eigen stadstuin?
Oosterparkkwartier nieuwbouw Groningen logo

Dan is wonen in het Oosterparkkwartier uitermate geschikt voor jou.
In het gebied langs de Florakade waar nog niets gebouwd is, komt het OosterparkkwartierHuizen met 2 woonlagen, een traditioneel rijtjeshuis of een stoer 4-laags pand met een zee aan leefruimte? Je vindt het hier allemaal.  

We gaan zo’n 120 nieuwbouwhuizen met 2, 3 of 4 woonlagen bouwen. De woningen zijn circa 75 tot wel 200 m2 groot. Zoek je een huis voor z’n tweetjes dan slaag je hier. Maar ook een groot gezin of iemand met behoefte aan een werkkamer is thuis in Oosterparkkwartier.

Het woningaanbod wordt zo gevarieerd dat bijna iedereen hier kan slagen. Mooi ook die stoere, iets verfijnde architectuur. Met bijzonder metselwerk en speelse details krijgen de huizen een eigen karakter.

Vragen?

Mocht je nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met het verkoopteam van Oosterparkkwartier via oosterparkkwartier@vanwonen.com.

Belangstelling voor het Oosterparkkwartier

    Je vindt onze privacypolicy onderaan op onze website.

Prijslijst

De prijslijst van de beschikbare koopwoningen in het Oosterparkkwartier vind je hieronder.
Bouwnr. Type Soort woning Status Woonopp Prijs.
7 Type D1 hoek special Te koop 178m2 € 393.580 v.o.n. (niet gasloos)
55 Type D3 hoek special Te Koop 164m² € 391.535 v.o.n.
De overige woningen zijn verkocht. Wil je nog in aanmerking komen, we hebben een reservelijst waar je je voor in kunt schrijven.