Mijn Schuurwoning Tersluis | vrijstaande woningen

Meerstad, Tersluis, De Wierde – Mijn Schuurwoning

Laatste Schuurwoningen kavel 1 en 5 onder optie. Bel ons voor meer informatie en de reservelijst.

Woon je graag vrijstaand, gelijkvloers, midden in de natuur, karakteristiek, flexibel en energiezuinig?

Dan ben je bij Mijn Schuurwoning aan het goede adres! Mijn Schuurwoning is een nieuwbouw woning, geïnspireerd door het Scandinavisch wonen: gelijkvloers en midden in de natuur in een woning met eerlijke en natuurlijke materialen. En dat alles met veel licht (ramen), veel lucht (extra plafondhoogte), hout in interieur en exterieur én een overdekte buitenruimte. Dit is heerlijk en zorgeloos wonen!

In Meerstad worden acht van deze prachtige woningen gerealiseerd op de Wierde in Tersluis. Wonen op De Wierde is groen, waterrijk en royaal wonen. Groen en waterrijk want het plan wordt omzoomd door een circa tien meter brede groen- en waterpartij. Royaal wonen omdat elke kavel minimaal 600 m2 groot is.

Je kunt kiezen uit drie type woningen:

Schuurwoning nieuwbouw type Lolland Tersluis MeerstadType Lolland: Een echte gezinswoning met vier slaapkamers op de verdieping en op de begane grond een zitkamer en separate woonkeuken.

 

 

 

 

Voor alle woningen geldt dat deze zo wordt uitgevoerd dat op enkele plekken de houten draagconstructie zichtbaar is. Dit geeft de woning karakter en laat de herkomst van de bouwmaterialen zien. Achterin de tuin komt een carport en berging.

De v.o.n.-prijs is inclusief heifundering, een carport/ berging in de achtertuin en een stelpost voor sanitair en keuken van € 15.000,- voor de typen Lolland en Bornholm en € 20.000,- voor type Langeland i.v.m. een 2de badkamer.

Meer informatie?

Belangstelling voor een Schuurwoning in Tersluis

    Je vindt onze privacypolicy onderaan op onze website.

Prijslijst

Kavelnr. Kaveloppervlakte Type Langeland Type Lolland Type Bornholm status
Kavel 1 716 - Lolland - optie
Kavel 2 716 verkocht
Kavel 3 645 verkocht
Kavel 4 645 verkocht
Kavel 5 645 optie
Kavel 6 645 verkocht
kavel 7 599 verkocht
kavel 8 769 verkocht


Locatie: