Woonlandschap De Leyhoeve | seniorenappartementen te huur

Woonlandschap de Leyhoeve Groningen

Samen aangenaam oud worden. Het kán! Wonen in een prachtig huurappartement in een luxe wooncomplex dat van alle gemakken is voorzien. Met uitstekende service en comfort, waar alles in het teken staat van gastvrijheid. Op een unieke locatie aan de rand van de stad, aan een schitterend park aan het water van het Oude Winschoterdiep. Een plek waar het draait om uw leefgeluk, zodat u niet vergeet te genieten. Dat is De Leyhoeve in Groningen, waar u samen jong blijft.

In De Leyhoeve woont u in een prachtig, hoogwaardig afgewerkt appartement: ruim, licht en met riant balkon. Standaard voorzien van een luxe basispakket, met onder andere vloerverwarming en een eigen berging. Uniek voor huurwoningen: u kiest bijvoorbeeld zelf uw badkamer en keuken. Het appartement kan volledig naar wens ingericht worden. De Leyhoeve adviseert u graag in de keuzes. De Leyhoeve regelt daarna de rest, zodat u zorgeloos kunt uitkijken naar uw nieuwe woning.

Thuis bij Vesta

Het huren van een nieuw appartement is leuk, maar kan ook een drukke en stressvolle periode zijn. Het is bijvoorbeeld vaak lastig om te bepalen of uw huidige inrichting past in het nieuwe appartement. De interieurspecialisten van Vesta Woonforum kunnen u hier gratis en vrijblijvend bij adviseren.

Belangstelling voor huurappartementen Woonlandschap de Leyhoeve

    Je vindt onze privacypolicy bij de disclaimer onderaan op onze website.