Tabakko | regelmatig appartementen te huur

Direct achter één van de bekendste symbolen van de stad Groningen – de tabaksfabriek van Niemeijer – staat Tabakko; een prachtig wooncomplex voor jongvolwassenen. Het pand aan de Koeriersterweg 25 is omgetoverd tot een modern wooncomplex met een retro karakter. In het pand zijn 56 appartementen gerealiseerd met een oppervlakte van circa 50 tot 70 m2.

Parkeren

Naast de appartementen zijn 32 parkeerplaatsen. Een parkeerplaats kan je huren voor slechts €37,50 per maand. Let op: in de omgeving van Tabakko is het betaald parkeren!

Voor wie?

Tabakko is ontwikkeld voor mensen die op zoek zijn naar een hoogwaardige, centraal gelegen, maar betaalbare huurwoning in de stad Groningen. Op dit moment zijn alle appartementen in Tabakko verhuurd. Spreekt het wooncomplex Tabakko je aan en wil je op de reservelijst voor één van de 56 appartementen? Schrijf je dan hier in:

Belangstelling voor een appartement in Tabakko

    Om er zeker van te zijn dat de huur in verhouding staat met je inkomen, moet je voldoen aan de inkomenseis. Daarom vragen we je – als je in aanmerking komt voor een woning – om je inkomensgegevens met ons te delen. Houd er rekening mee dat je maandelijks minimaal vier keer de huurprijs (exclusief servicekosten) moet verdienen (bruto). Ga je samenwonen en heb je beide een inkomen? Dan mag je dit ook mee laten tellen. Is het voor jou niet mogelijk om aan deze inkomenseis te voldoen, maar vind je iemand bereid om garant te staan voor jouw huur? Dan kun je gewoon meedingen naar een woning. Weet je nu al dat je niet aan een van de inkomenseisen kunt voldoen, dan moeten we je helaas teleurstellen: je maakt in dat geval geen kans op een woning in Tabakko.
    Je vindt onze privacypolicy onderaan op onze website.

Prijslijst

Verdieping huisnummer opp. kale huurprijs servicekosten totale huurprijs status
locatie: