Wonen in de Nieuwe Stijl van Leek

Aan de zuidkant van Leek wordt de wijk Oostindie uitgebreid met De Hoven. Hier komen 6 prachtige vrijstaande woningen en 10 ruime twee-onder-éénkapwoningen. Kenmerkend is de gevarieerde bouwstijl met luifels, dakkapellen en garages. De kavels zijn stuk voor stuk ruim en de woningen krijgen een grote tuin. Ruimte, rust, groen en water.. wat wil je nog meer?

* Alle woningen hebben een garage.
* De riante percelen variëren van 356 m2 tot 697 m2.
* Grote raampartijen dus heel veel daglicht.
* Supercomplete woning met hoogwaardige afwerking.
* Méér dan royale living met verschillende indelingsvarianten.
* Luxe badkamer met Villeroy & Boch sanitair.
* Inclusief zeer complete, hoogwaardige keuken met veel ontwerpmogelijkheden.

De locatie is allesbepalend:

De gunstige ligging van Leek maakt wonen in De Nieuwe Stijl van Leek zéér aantrekkelijk. Leek is een prima uitvalsbasis om te genieten van alles wat het levendige dorp en de omgeving te bieden hebben. Er is een rijk verenigingsleven met opvallend veel sportieve en sociale voorzieningen. Bovendien ben je ook zo in de Stad!
 

Thuis bij Vesta

De aankoop van een nieuwbouwhuis is leuk, maar kan ook een drukke periode zijn. Het is vaak lastig om vanaf een plaatje een voorstelling te maken van je nieuwe huis en zo de inrichting te bepalen. Wanneer je in een vroeg stadium van de bouw zit, valt er nog heel veel te personaliseren. De indeling, wandafwerking, inbouwverlichting en bijvoorbeeld de plaats van stopcontacten. Vaak worden voedingspunten op een standaard plek aangebracht, maar als je het anders wilt, is het van belang om hier vroegtijdig over na te denken. De interieurspecialisten van Vesta Woonforum kunnen je hier bij helpen.

Belangstelling voor De Nieuwe Stijl van Leek

    Je vindt onze privacypolicy onderaan op onze website bij de disclaimer.

Prijslijst

Locatie: