Wonen in de Nieuwe Stijl van Leek | bouwkavels

BINNENKORT IN VERKOOP: 6 MOOIE (HOEK)KAVELS! REALISEER JE EIGEN DROOMHUIS.

Op de grens van Groningen en Drenthe ligt het knusse dorp Leek. Hier, in deze groene en waterrijke omgeving, verkopen we binnenkort een aantal kavels aan de Bostulp en de Hyacint in de nieuwbouwwijk Oostindië.

De locatie is allesbepalend.

De gunstige ligging van Leek maakt wonen in de Nieuwe Stijl van Leek zéér aantrekkelijk. Leek is een prima uitvalsbasis om te genieten van alles wat het levendige dorp en de omgeving te bieden hebben. Er is een rijk verenigingsleven met opvallend veel sportieve en sociale voorzieningen. Bovendien ben je ook zo in de Stad!
 

Thuis bij Vesta.

De laten bouwen van een nieuwbouwhuis is leuk, maar kan ook een drukke periode zijn. Het is vaak lastig om vanaf een plaatje een voorstelling te maken van je nieuwe huis en zo de inrichting te bepalen. Wanneer je in een vroeg stadium van de bouw zit, valt er nog heel veel te personaliseren. De indeling, wandafwerking, inbouwverlichting en bijvoorbeeld de plaats van stopcontacten. Vaak worden voedingspunten op een standaard plek aangebracht, maar als je het anders wilt, is het van belang om hier vroegtijdig over na te denken. De interieurspecialisten van Vesta Woonforum kunnen je hier bij helpen.

Wil je meer informatie over deze mogelijkheid, bel ons gerust. We vertellen je er graag alles over.

Belangstelling voor De Nieuwe Stijl van Leek

    Je vindt onze privacypolicy onderaan op onze website bij de disclaimer.

Prijslijst

Bouwnummer Kavelopp. Ligging Prijs Status
1 525 m2 Zuidwest € nog niet bekend vrij
6 525 m2 Zuidwest € nog niet bekend vrij
7 595 m2 Zuidwest € nog niet bekend vrij
12 595 m2 Noord € nog niet bekend vrij
13 670 m2 Zuidoost en tuin a/h water € nog niet bekend vrij
16 670 m2 Zuidoost en tuin a/h water € nog niet bekend vrij


Locatie: