Wonen in het Ebbingekwartier

Nieuwbouw huizen en appartementen in Het Ebbingekwartier

Kenmerken van het Ebbingekwartier in Groningen:

* Het Ebbingekwartier is een binnenstedelijke ontwikkeling met stadse kwaliteiten (van o.a. voorzieningen) door de ligging tegen de binnenstad aan.
* Langs het Ebbingekwartier lopen diverse auto- fiets en wandelroutes naar de binnenstad toe.
* Goed bereikbaar met auto (parkeergarage Boterdiep) en OV (knooppunt).
* Voorzieningen zoals een toekomstige basisschool (Borgmanschool), winkels (ook voor de dagelijkse boodschappen) en horeca zijn in de directe omgeving aanwezig.
* Ook diverse culturele activiteiten zijn in de directe omgeving mogelijk (Noord Nederlands Toneel, Infoversum, Simplon poppodium)
* Schuin tegenover faculteit medische wetenschappen Rijksuniversiteit Groningen en het Universitair Medisch Centrum welke toekomstplannen hebben voor een campus.
* Op loopafstand ligt het Noorderplantsoen.

Fase 6:

Alle huizen en appartementen in fase 6 van het Ebbingekwartier zijn verkocht. De bouw van deze huizen en appartementen is reeds gestart.

Fase 7:

Er wordt alweer volop ontwikkeld voor het volgende nieuwbouwproject in het Ebbingekwartier, fase 7. Hierin komen ook weer verschillende types huizen en appartementen.
Wil je geïnformeerd worden over de voortgang van deze fase? Schrijf je in en we houden je op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Belangstelling voor Wonen in het Ebbingekwartier

Prijslijst

De prijzen van de huizen en appartementen in fase 7 zijn nog niet bekend. Locatie: