Wonen op de Kempkensberg, nieuwbouw appartementen en penthouses

nieuwbouw appartementen kempkensberg groningen

Als je het belangrijk vindt om in rust te wonen, nabij stedelijke voorzieningen en uitvalswegen, dan is een appartement in nieuwbouwproject Kempkensberg (tussen het Sterrenbos, Helperzoom en Bachkade) wellicht iets voor jou. Wonen op deze plek betekent dat voorzieningen, inclusief het openbaar vervoer, op loopafstand liggen en het centrum van Groningen per fiets binnen 5 minuten te bereiken is. Het Sterrenbos op loopafstand maakt de omgeving perfect voor recreatie in de nabije omgeving.

De luxe koopappartementen zijn ruim opgezet en hebben een oppervlakte vanaf 91 m2. In de basis komen er 3 verschillende woningtypes, met verschil in indelingen en vierkante meters, oplopend tot 130 m2. Op de begane grond zullen de appartementen grote terrassen krijgen op het dek van de parkeergarage, de tussenlagen krijgen een ruim balkon en op de bovenste verdieping komen penthouses. Alle appartementen hebben een zuidelijke oriëntering zodat je er heerlijk kunt genieten van de zon.
De tuinen rondom het gebouw zijn ruim van opzet en uniek, recreëren begint dus gewoon bij de voordeur. Verder is het gebouw voorzien van een lift en wordt overdekt parkeren aangeboden in de afgesloten stallingsgarage onder het gebouw.

Wil je ook wonen op de Kempkensberg? Zo werkt het!

Zorg dat je de start verkoop niet mist! Je kan je nu al aanmelden als geïnteresseerde, dan brengen wij je als 1e op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en stappen in het verkoopproces. De voorlopige planning is als volgt:

  • – Er is een website waar je alle up to date informatie kunt vinden: Wonen op de Kempkensberg
  • – Van heden: aanmelden als geïnteresseerde en kun je je verlanglijst met appartementen samenstellen.
  • – Van alle appartementen zijn digitaal de plattegronden te bekijken op de website.
  • – Vind je het lastig om alles op de website te bekijken? Kom dan gerust even bij ons langs!
  • – De Start Verkoop (locatie en tijd volgt); vanaf dit moment kan je je digitaal inschrijven via de website www.wonenopdekempkensberg.nl
  • Let op: deze planning is onder voorbehoud van het verlenen van de vergunningen van de gemeente Groningen en afspraken met de NAM. De procedures lopen nog, dus de planning kan nog wijzigen.

 

Belangstelling? Of wil je meer informatie? Laat dan hier je gegevens achter:

Belangstelling voor appartementen Kempkensberg

    Je vindt onze privacypolicy onderaan op onze website.

Prijslijst

Locatie: