Wonen op de Kempkensberg | appartementen en penthouses

We kunnen spreken van een groot succes, want er hebben zich meer dan 150 kandidaten ingeschreven op een appartement/penthouse van hun voorkeur in Wonen op de Kempkensberg. Alle 32 appartementen en 4 penthouses zijn op dit moment onder optie! Dit betekent tegelijkertijd ook dat we helaas een groot aantal mensen hebben moeten teleurstellen.

Degenen die wel een bouwnummer toegewezen hebben gekregen, zijn inmiddels gebeld door de één van de makelaars. We gaan eerst met deze optanten in gesprek om tot een overeenkomst te komen. Mocht er vervolgens toch nog een appartement of penthouse vrij komen, dan zoeken we opnieuw de ideale koper voor de vrijgekomen kavel.

Prijslijst

Kempkensberg verschillende types
Type Woonoppervlakte vanaf Prijs vanaf
H-appartement 122 m² € 449.500 v.o.n.
K-appartement 103 m² € 339.500 v.o.n.
M-appartement 91 m² € 315.000 v.o.n.
Penthouse 192 m² € 725.000 v.o.n.

Deze prijzen zijn inclusief berging en één parkeerplaats bij de appartementen en inclusief berging en twee parkeerplaatsen bij de penthouses.

Luxe afwerking
De appartementen en penthouses worden opgeleverd inclusief luxe badkamer(s) en toilet, voorzien van fraai tegelwerk en sanitair. De keuken is niet inbegrepen. Uiteraard worden de appartementen en penthouses comfortabel, energiezuinig en gasloos gebouwd. Als verwarmingssysteem is gekozen voor individuele warmtepompen met vloerverwarming.

Locatie: