financiëel advies

teerling-partnersVoor de financiële advisering van onze klanten bij de aankoop van een nieuwbouw huis werken wij samen met Teerling & Partners. Teerling & Partners is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van hypotheken, verzekeringen, en persoonlijke financiële planning.

 

 

Guus Teerling en Gertj-Jan Sijken financieel adviseursTeerling & Partners verricht haar diensten voor cliënten in heel Nederland vanuit kantoren in Haren en Groningen én bij Thuis Nieuwbouwmakelaars op kantoor. Zij geloven in de kracht van samenwerking en maatwerk. Teerling & Partners is niet gebonden aan een verzekeraar of bank. Hierdoor kunnen deze adviseurs onafhankelijk werken en onafhankelijke adviezen bieden. Door per klant te kijken welke hypotheek het beste past én daarna pas de geldverstrekker er bij te zoeken, is het altijd mogelijk scherpere tarieven te bieden dan je huisbank.

Guus Teerling en Gert-Jan Sijken staan voor je klaar. Je kan via ons een afspraak met ze maken bij ons op kantoor of in hun kantoor in Haren. Wat jij het makkelijkst vindt.

Een eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.