Onze specialisten van Studio Woonforum staan voor je klaar!

Vindt je het moeilijk om van een tekening af een huis te kopen? Zou je dit graag eens in 3-D willen zien of met je eigen meubels ingetekend? Of heb je al een keuze voor een nieuw huis gemaakt en wil je weten hoe je het het mooist en handigst in kan delen en in kan richten?

Omdat Thuis Nieuwbouwmakelaars gevestigd is in het Vesta Woonforum, staan de interieurarchitecten en stylisten klaar voor jou omdat je onze klant bent!

Nieuwsgierig wat zij voor jou kunnen betekenen? Een interieuradvies via Thuis Nieuwbouwmakelaars is altijd vrijblijvend. (Normaal gesproken is het alleen gratis als het ontwerp en de realisatie ook  door Studio Woonforum wordt uitgevoerd. Zo niet, dan worden er kosten in rekening gebracht voor het reeds gerealiseerde werk.)

Wij zorgen er voor dat de adviseurs de juiste bouwtekeningen van je nieuwe huis krijgen. Zelf geef je nog jouw wensen door en upload eventueel een aantal foto’s van wat je mooi vindt. De adviseurs gaan geen enkele uitdaging uit de weg en zullen je handzame tips meegeven. Met bijvoorbeeld een aantal mooie ontwerp-schetsen en/of kleuradviezen kunnen zij jouw woonwensen visualiseren en je voorzien van inspirerende ideeën en mogelijkheden. Hier kun je direct mee aan de slag. En desgewenst helpen wij daar natuurlijk graag aan mee. Of beter nog, zij ontzorgen jou volledig!

Wil je eerst een aantal voorbeelden zien van wat onze interieuradviseurs zo al gedaan hebben, bekijk dan deze binnenkijkers.