VERHUUR VIA THUIS NIEUWBOUWMAKELAARS
WAT BIEDEN WIJ U?
Thuis Nieuwbouwmakelaars is dé verhuurmakelaar op het gebied van
nieuwbouwobjecten. Dankzij ons uitgebreide verhuurbestand kunnen wij u volledig ontzorgen bij het selecteren van een geschikte huurder. Zo hanteren wij de woontoets van Huurcheck om zorgvuldig geselecteerde
kandidaten grondig te kunnen screenen. We voeren hierbij altijd een Credit Check/ BKR-toets uit en stellen de juistheid van ID-bewijzen en verhuurdersverklaringen vast. Thuis Nieuwsbouwmakelaars werkt al vele jaren nauw samen met Waarborg Vastgoed. Combineert u onze diensten, dan bent u verzekerd van een totaalpakket van service. Of het nu gaat om een korte verhuurperiode, of verhuur voor langere tijd: wij regelen het voor u.

Wel zo makkelijk!

BEHEER VIA WAARBORG VASTGOED
WAT BIEDEN WIJ U?
Wenst u niet lastig gevallen worden voor een lekkende kraan, liftonderhoud of wanneer een huurder achterloopt met de huur? Het team van Waarborg Vastgoed helpt u graag! Waarborg is toonaangevend
vastgoedondernemer in Noord-Nederland. Onze kracht? Dat is ons oog voor detail, onze persoonlijke aanpak en onze jarenlange ervaring in de wereld van vastgoed & beheer. Wij geloven dat kwaliteit altijd op de eerste plaats moet komen: voor de verhuurder én huurder(s).

HOE WE DAT DOEN?
Ons team bestaat uit financieel experts, een facilitaire afdeling en vakbekwaam servicepersoneel. U kunt hierdoor bij ons terecht voor een prettig geregeld totaalpakket: van de (financiële) administratie en de incassering van de maandelijkse huur tot klein & groot onderhoud en contact met de VVE. En veranderen uw wensen tussentijds? Dan zorgen we er samen voor dat ons beheer weer op uw behoeften aansluit.

Waarborg, voor beheer van begin tot eind!