Zoek je een nieuwbouw huis of nieuwbouw appartement in of om Groningen? Een koop- of huurhuis?

Bij Thuis Nieuwbouwmakelaars helpen we je graag!

Het kopen of huren van een nieuwbouwhuis is een belangrijke en grote beslissing die je niet zomaar neemt. Wij zijn specialisten op het gebied van nieuwbouw en verkopen en verhuren nieuwbouw huizen en appartementen in o.a. Groningen, Haren, Leek, Zuidhorn en Meerstad.

Ons nét vernieuwde kantoor is een huiselijke en inspirerende woonwinkel, op de 2e etage van het Vesta Woonforum. Om ons heen vindt je diverse woninginrichters, keuken- en badkamerspecialisten en een grote afdeling met woningtextiel. Van veel projecten hebben wij een maquette staan en soms zelfs een modelwoning. Alles om jou te helpen bij het maken van je keuze.

We kunnen je niet alleen helpen als je een huis op het oog hebt dat wij zelf in de verkoop of verhuur hebben, maar kunnen je ook helpen als jouw nieuwbouw huis bij een collega-makelaar in de verkoop of verhuur is. Daarnaast helpen we je graag met financieel advies door Teerling& Partners en advies bij de indeling en inrichting van je nieuwe huis door de specialisten van Studio Woonforum. Je krijgt ruim de tijd om vragen te stellen, zodat we een passend advies voor je kunnen maken. Tijdens het hele traject blijven we je aanspreekpunt.

Benieuwd naar onze stijl? Kom kennismaken, we ontmoeten je graag!

Hartelijke groet,

Dagmar Bolwijn, Obbe Gert Olthof, Danni Steenhuizen, Chris Rengers & George Groote