Beschrijving

Een buitenkansje aan de Kastanjelaan! Dit leuke, goed onderhouden 3 kamer-appartement met maar liefst 2 balkons ligt op de 1e woonlaag en heeft een ruime berging in het souterrain. Het is ideaal gelegen: om de hoek van winkelcentrum Selwerd en het Noorderstation. Met een bushalte voor de deur, vlakbij winkelcentrum Paddepoel en het Noorderplantsoen. Op fietsafstand van zowel de binnenstad als Zernike Campus.

De tijd vliegt…de huidige eigenaar is jaren geleden als jonge starter in het appartement komen wonen, maar nu wordt het toch tijd voor een eengezinswoning. Dit liefdevol bewoonde appartement wordt gegund aan een nieuwe eigenaar waarbij de woning uitsluitend zal worden verkocht voor eigen bewoning.

Indeling: 
Op de begane grond de afgesloten portiek met intercom. Op de 1e woonlaag de entree. Hal, meterkast, toilet, keuken met deur naar het balkonnetje aan de straatzijde en toegang naar de (voor dit type woning ruime) badkamer met wastafel, douche en wasmachineaansluiting. Gezellige, lichte woonkamer met deur naar de slaapkamer, nu in gebruik als werkkamer. De 2e slaapkamer ligt ook aan de achterzijde van het appartement. Beide slaapkamers hebben een deur naar het balkon op het westen met uitzicht op groen. 

Benieuwd je naar dit appartement? Maak snel een afspraak!

Bijzonderheden:
-	Actieve en gezonde VvE bijdrage € 104,36 per maand
-	Blokverwarming, voorschot € 51,- per maand (De VvE is van plan in 2022 voor verwarming over te stappen naar WarmteStad)
-	Warm water via geiser
-	Aanvaarding eind 2021
-	Uitsluitend eigen bewoning (= geen beleggers!)

Kenmerken