2141,0 Heijmans - Reitdiep - Talud_72dpi.jpg 2141,0 Heijmans - Reitdiep - Tuinen_72dpi.jpg 2141,0 Heijmans - Reitdiep - Interieur - Woonkamer_72dpi.jpg 2141,0 Heijmans - Reitdiep - Keuken Tuin_72dpi.jpg 2141,0 Heijmans - Reitdiep - Interieur - Keuken_72dpi.jpg 2141,0 Heijmans - Reitdiep - Avond_72dpi.jpg
Verkocht

Verkocht: Stadlander - Reitdiep

€ 394.000,- v.o.n.
Adres: Professor Uilkensweg Bouwnummer 18, 9746 CR Groningen
Type object Woonhuis, eengezinswoning, twee onder een kap woning
Perceeloppervlakte 256 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 153 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Onderdeel van nieuwbouwproject Stadlander Reitdiep

Notitie

Algemeen

Ruim wonen aan het water
Met een nieuwbouwwoning van Stadlander kun je alle kanten op. De woningen zijn bijzonder ruim met drie woonlagen en standaard vijf slaapkamers. Ideaal dus voor gezinnen met opgroeiende kinderen. Je krijgt veel opties om de woning naar eigen wens in te delen. Ook kun je kiezen voor een vlonder aan de waterkant, waardoor je extra kunt genieten van de prachtige locatie. I... Meer informatie
 • Kenmerken

  Alle kenmerken
  Type object Woonhuis, eengezinswoning, twee onder een kap woning
  Bouwperiode 2021
  Status Verkocht
  Aangeboden sinds Vrijdag 18 oktober 2019
 • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00831
Koopsom € 394.000,- v.o.n.
Inrichting Ja
Inrichting Gemeubileerd
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 18 oktober 2019
Laatste wijziging Donderdag 14 mei 2020
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, twee onder een kap woning
Soort bouw Nieuwbouw
Bouwperiode 2021
Dakbedekking Bitumen
Type dak Platdak
Isolatievormen Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 256 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 153 m²
Inhoud 460 m³
Oppervlakte externe bergruimte 6 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 6 (waarvan 5 slaapkamers)
Aantal badkamers 1
Tuin
Type Achtertuin
Tuin 2 - Type Voortuin
Energieverbruik
Energie-index 0,4
Uitrusting
Warm water Elektrische boiler
Verwarmingssysteem Warmtepomp
Warmterecuperatiesysteem
Tuin aanwezig Ja
Heeft schuur/berging Ja

Beschrijving

Ruim wonen aan het water
Met een nieuwbouwwoning van Stadlander kun je alle kanten op. De woningen zijn bijzonder ruim met drie woonlagen en standaard vijf slaapkamers. Ideaal dus voor gezinnen met opgroeiende kinderen. Je krijgt veel opties om de woning naar eigen wens in te delen. Ook kun je kiezen voor een vlonder aan de waterkant, waardoor je extra kunt genieten van de prachtige locatie. In Stadlander ervaar je het gemak van stadse voorzieningen terwijl je ‘buiten’ woont, vlakbij de Groningse natuur.

Duurzaam en energiezuinig wonen
Stadlander telt 22 halfvrijstaande nieuwbouwwoningen. Het grote voordeel van een nieuwbouwhuis is dat je duurzamer woont dan in bestaande bouw. Nieuwbouwwoningen hebben goed geïsoleerde muren, vloeren en daken. Dat scheelt flink in het energieverbruik omdat je minder hoeft te verwarmen.
De woningen van Stadlander zijn bovendien gasloos. Een bodemwarmtepomp houd je woning warm in de winter en koel in de zomer. De warmtebron voor deze pomp is een buizensysteem onder de grond. Ook kun je kiezen voor zonnepanelen op het dak. Daarmee wekt je huis zelf duurzame energie op. Dat is niet alleen fijn voor het milieu, maar ook voor je energierekening.

Waterbeheer
Reitdiep is een waterrijke wijk, vanzelfsprekend is er dus speciale aandacht voor water en duurzaam waterbeheer. De oevers van de waterloop langs Stadlander krijgen een natuurvriendelijke inrichting, waardoor waterflora en -fauna zich volop kunnen ontwikkelen. Het inzamelen van afvalwater maakt het mogelijk om nuttige grondstoffen terug te winnen. Samen met het proces van vergisten levert het ook nog eens energie op.

Woningen: Veel leefruimte in en om de woning
Elke halfvrijstaande woning ligt aan het water en heeft een royale tuin op het zonnige westen. Er is parkeergelegenheid op eigen terrein. De woningen zijn circa 153 m² groot en beschikken standaard over 5 slaapkamers. Op de eerste verdieping liggen drie slaapkamers en een badkamer voorzien van hoogwaardig sanitair en tegelwerk. Op de tweede verdieping zijn de resterende twee slaapkamers gesitueerd. Daarnaast worden de woningen standaard uitgerust met een bodemwarmtempomp, waarmee de woning verwarmd kan worden in de winter en gekoeld kan worden in de zomer. Hier woon je dus energie-efficiënt en comfortabel.

Gunstig gelegen tussen stadshart en landschap
De Stadlander maakt onderdeel uit van Reitdiep, een jonge woonwijk ten noordwesten van de bruisende stadshart van Groningen. Hier woon je aan de rand van de stad en het Groninger platteland. Als bewoner van De Stadlander ervaar je de voordelen van een rustige, kinderrijke woonbuurt met veel water en groen. In een mum van tijd fiets of wandel je naar de omliggende natuurgebieden. Hier kom je echt tot rust na een drukke werkdag. Het landschap dat Reitdiep omlijst is bovendien een van de oudste cultuurlandschappen van West-Europa, met eeuwenoude wierdedorpen, dijken en kolken.

Voorzieningen van Reitdiep binnen handbereik
Voor de dagelijkse boodschappen kun je onder meer terecht bij een grote supermarkt aan de stadsjachthaven in de wijk. Vanaf je nieuwe woning aan De Stadlander wandel je hier al in een paar minuten naar toe. Heb je jonge kinderen? In Reitdiep vind je twee basisscholen en twee kinderdagverblijven. Daarnaast ligt het Zernikecomplex ofwel Zernike Campus Groningen op slechts een paar minuten fietsen. Net als tal van sportvoorzieningen.

Bijzonderheden

Bouwnr. 18 wordt standaard uitgevoerd met de volgende meerwerkopties:

-Voorgevel met dubbele openslaande tuindeuren
-Achtergevel met schuifpui
-2e badkamer op de 2e verdieping

Deze opties zijn al in de verkoopprijs verwerkt
Sluiten

Recent bekeken