Beschrijving

Wonen in de Boog Leek | Ben jij klaar voor meer groen en ruimte?

Deze ruime hoekwoningen met extra grote berging zijn gelegen in de wijk Oostindie, de Hoven aan de toekomstige straat de  Sleutelbloem.
Deze hoekwoningen van ca. 125 m2  zijn net iets breder dan de tussenwoningen en liggen op de hoeken van een rij van 5 huizen. Er zijn twee blokken van 5 woningen. In totaal zijn er 4 hoekwoningen. 

De hoekwoningen hebben een woonkamer en keuken op de begane grond, 3 slaapkamers en een badkamer op de verdieping en een zolderverdieping met een meerwerkmogelijkheid voor een extra kamer. Alle hoekwoningen zijn voorzien van een extra grote berging van ca. 3 x 6 meter. De achtertuin is op het westen georiënteerd. Anders dan bij de tussenwoningen, zijn er bij de hoekwoningen ramen in de zijgevel opgenomen.

Deze woningen zijn zeer energiezuinig. Ze zijn gasloos en voorzien van vloerverwarming op de begane grond, een warmtepomp en zonnepanelen. De woning heeft een EPC van 0. Dit heeft een maandelijks voordeel op uw energielasten en kan een korting op uw hypotheek opleveren.

Verder is de woning voorzien van tegelwerk en sanitair van Villeroy en Boch.  De keukenopstelling  is niet inclusief.

Kenmerken