2100274 - Zwanenburg - Stainhoes - vogelvlucht (WEB).jpg 2021-036 Invite - A.I. - Stainhoes - Zwanenburg - F.jpg 2021-036 Invite - A.I. - Stainhoes - Zwanenburg - A.jpg 2100274 - Zwanenburg - Stainhoes - sp1-2 (WEB).jpg 2100274 - Zwanenburg - Stainhoes - sp3 (WEB).jpg 2100274 - Zwanenburg - Stainhoes - sp2 (WEB).jpg
Onder optie

Onder optie: Patiowoning 2 woonlagen

€ 590.000,- v.o.n.
Adres: Texelaar Bouwnummer 8, 9613 DH Meerstad
Type object Woonhuis, eengezinswoning, geschakelde woning, patiowoning
Perceeloppervlakte 175 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 139 m²
Aanvaarding In overleg
Status Onder optie
Onderdeel van nieuwbouwproject Het Stainhoes

Notitie

Algemeen

Modern stadskasteel

Levensloopbestendig wonen, modern en in een parkachtige setting. Dat kan binnenkort in één van de 8 unieke patiowoningen van project Het Stainhoes. Aan de rand van Park Meerstad, prachtig dichtbij het water en de natuur, de ruimte en de rust. Toch met alle voorzieningen binnen handbereik - straks ook een supermarkt - en in een kwartiertje midden in de stad Groningen.... Meer informatie
 • Kenmerken

  Alle kenmerken
  Type object Woonhuis, eengezinswoning, geschakelde woning, patiowoning
  Bouwperiode 2023
  Status Onder optie
  Aangeboden sinds Zaterdag 11 december 2021
 • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 01218
Koopsom € 590.000,- v.o.n.
Status Onder optie
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Zaterdag 11 december 2021
Laatste wijziging Dinsdag 21 december 2021
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, geschakelde woning, patiowoning
Soort bouw Nieuwbouw
Bouwperiode 2023
Type dak Platdak
Isolatievormen Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 175 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 139 m²
Inhoud 517 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 2 (waarvan 1 slaapkamer)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
Locatie
Ligging Dichtbij openbaar vervoer
In woonwijk
Nabij school
Tuin
Type Patio
Oriëntering Zuid-west
Staat Dient nog te worden aangelegd.
Energieverbruik
Energielabel A++
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 2
Verwarmingssysteem Vloerverwarming (gedeeltelijk)
Warmtepomp
Tuin aanwezig Ja
Heeft zonnepanelen Ja
Heeft ventilatie Ja

Beschrijving

Modern stadskasteel

Levensloopbestendig wonen, modern en in een parkachtige setting. Dat kan binnenkort in één van de 8 unieke patiowoningen van project Het Stainhoes. Aan de rand van Park Meerstad, prachtig dichtbij het water en de natuur, de ruimte en de rust. Toch met alle voorzieningen binnen handbereik - straks ook een supermarkt - en in een kwartiertje midden in de stad Groningen.

De levensloopbestendige patiowoningen van Het Stainhoes staan er straks in een paar varianten: twee woonlagen of drie woonlagen. Boven is er bij de bouwnummers 2, 3, 6 en 7 nog keuze uit een grote opbouw, of markante kleinere opbouw. Een mogelijkheid om het huis helemaal naar eigen wens in te delen, want ook een dakterras als extra buitenruimte (naast de beschutte patio) behoort tot de mogelijkheden.

Indeling op de begane grond: royale keuken en living, openslaande tuindeuren naar de patio, mogelijkheid voor een werkkamer óf slaapkamer, badkamer, dus levensloopbestendig. Perfect voorbereid op later. Kies je voor een grote opbouw dat kan! Je kunt hier dan kiezen voor bijvoorbeeld 3 slaapkamers of 2 slaapkamers met een badkamer. Kies je voor een kleine opbouw dan kun je deze ook naar wens indelen.

Ook niet onbelangrijk - de uitstraling! Zeker niet standaard alledaags, overduidelijk onderscheidend. De architect koos voor oerdegelijke, nuchtere en heldere eenvoud, subtiel gecombineerd met zorgvuldig uitgewerkte, warme details. Dat levert een soort huiselijk, modern ‘stadskasteel’ op, met veel privacy. Een plek om je thuis te voelen.

Heb je vragen over dit nieuwbouwproject? Neem dan contact met ons op 050-21 4242.

Team Thuis Nieuwbouwmakelaars

Bijzonderheden

De inschrijving voor Het Stainhoes​ vindt volledig digitaal plaats.

Vanaf 11 december 12.00 uur kun je je daadwerkelijk inschrijven voor je favoriete bouwnummer door in te loggen op je eigen account. Inschrijven is mogelijk door middel van een digitaal inschrijfformulier. Dit inschrijfformulier wordt aan je account toegevoegd op het moment dat wordt gestart met de verkoop en kan alleen digitaal worden ingevuld en ondertekend. Voor het invullen vragen wij een aantal gegevens, zoals je contactgegevens en die van je eventuele partner, financiële gegevens zoals inkomen, de geschatte waarde van een eventuele eigen woning, spaargeld, eigen vermogen en de financiële verplichtingen komen aan bod. Vanaf dit moment kun je je daadwerkelijk voor een bouwnummer inschrijven.

Wat doen we met je gegevens?
Je financiële gegevens gebruiken we uitsluitend voor een eerste selectie. Om teleurstelling te voorkomen en het toewijzingsproces zo goed mogelijk te laten verlopen, kijken we naar je inkomen. De hoogte van het inkomen is niet bepalend voor toewijzing. We willen alleen voorkomen dat mensen een woning toegewezen krijgen die ze niet kunnen financieren.

Inschrijfperiode en aanpassingen
Tot het sluiten van de inschrijving, 20 december 17.00 uur, kun je je inschrijving nog wijzigen. Vergeet dan niet het aangepaste formulier wederom digitaal te ondertekenen en opnieuw te verzenden. Je krijgt per e-mail een bevestiging van de aanpassing.

Kortom: een inschrijving wordt pas doorgevoerd wanneer het formulier volledig is ingevuld, de digitale handtekening is gezet en op inschrijven is geklikt en je een bevestiging hebt ontvangen.

Plattegronden

Sluiten

Recent bekeken