Beschrijving

Levensloopbestendige patiowoningen in 2 of 3 woonlagen.

Een even verrassend als doordacht plan: slechts 8 patiowoningen en toch alle ruimte om individuele keuzes te maken.

De levensloopbestendige woningen van Het Stainhoes staan er straks in een paar varianten: twee woonlagen of drie woonlagen. Boven is er bij de bouwnummers 2, 3, 6 en 7 nog keuze uit een grote opbouw, of markante kleinere opbouw.

Indeling op de begane grond: royale living, openslaande tuindeuren naar de patio, slaapkamer, badkamer, dus levensloopbestendig, perfect voorbereid op later. 

Wie hier eenmaal woont, wil immers nooit meer weg. 

Kies op de verdieping voor een extra badkamer of slaapkamer(s).

De bouw van deze 8 woningen start na de zomervakantie!

Bijzonderheden

De bouw gaat van start!
We hebben er gewoon zin in, want wij weten hoe mooi wonen het straks wordt in dit moderne stadskasteel. Daarom hebben we de start van de bouw ingepland, ondanks dat nog niet alle bouwnummers verkocht zijn. Na de zomer is het zover dan willen wij gaan starten met de bouw!

Nog een paar woningen beschikbaar.
De helft van de woningen is reeds verkocht, een aantal staat onder optie én… er zijn er nog een paar beschikbaar! Nu we over een paar maanden gaan starten met de bouw is dit een mooie kans om in te stappen. Helemaal met oog op de in rap tempo stijgende grondstofprijzen; een woning kopen kan over een paar maanden weleens een stuk prijziger zijn. In de actieve kavelkaart op de website zie je precies welke bouwnummers nog beschikbaar zijn.

Kenmerken