Beschrijving

PARKRAND BLVD, GROENEWEI, MEERSTAD 

Je zoekt een nieuwe plek om te wonen. Net buiten het rumoer en de drukte van de stad. Waar je zowel een glooiend groen park als een groot meer als voortuin hebt. En toch profiteert van dynamiek en voorzieningen dicht bij. Spreekt dit jou aan? Dan is het nieuwbouwproject Parkrand BLVD in de wijk Groenewei in Meerstad echt iets voor jou! BLVD staat voor de boulevard die zich voor je huis bevindt. Je woont namelijk direct aan de brede hoofdweg, De Vossenburglaan. En daarachter ligt Park Meerstad en het Woldmeer. Vanuit je nieuwbouwwoning in Parkrand BLVD kijk je uit over al het moois dat Meerstad te bieden heeft. Een uitzicht dat nooit verveelt.

Parkrand BLVD is voor alle leeftijden, er komen 18 ruime rijwoningen en 29 gevarieerde appartementen. De appartementen gaan eind dit jaar in verkoop.

RIJWONING; EEN GEZINSWONING AAN DE BOULEVARD
Droom je van een ruime woning voor jezelf of voor het hele gezin? De 18 rijwoningen van Parkrand BLVD bieden van binnen veel ruimte. Ze hebben een woonkamer met open keuken, minimaal drie slaapkamers en een zolder die je naar wens kunt indelen. Verder zijn ze voorzien van een tuin, eigen berging en twee eigen parkeerplekken. De rijwoningen gaan in verkoop met een prijs vanaf €450.000,- v.o.n.

Ben je geïnteresseerd in wonen aan Parkrand BLVD in Meerstad? Schrijf je dan nu alvast in op de website: parkrandblvd.nl.

Bijzonderheden

Ben je geïnteresseerd in woning aan Parkrand BLVD in Meerstad? 

Dan is er goed nieuws: in september start de verkoop van 18 royale eengezinswoningen. Daarnaast kun je nu de verkoopplattegronden en impressies bekijken op de website. Ook zijn de vanaf prijzen bekend én de woonconfigurator staat online. 

Stel nu met behulp van deze woonconfigurator jouw ideale huis samen. Heb jij jouw ideale woning gevonden? Geef dan jouw voorkeuren voor één of meerdere woning(en) door. Dit allemaal doe je in vier eenvoudige stappen:
 
1. Kies een bouwnummer 
Je hebt eengezinswoningen met een puntdak en een plat dak; hoekwoningen, tussenwoningen en een 'special'. Bij welk ontwerp voel jij je Thuis? 

2. Bekijk alle opties en kies wat bij jou past 
Je kunt de woning aanpassen aan je eigen wensen. Denk bijvoorbeeld aan extra slaapkamers op de tweede verdieping inclusief dakramen, een inloopkast op de verdieping, dubbele tuindeuren en een erker. Waar word jij blij van? 

3. Sla jouw ideale woning(en) op 
Je kunt voor meerdere bouwnummers je voorkeuren doorgeven, deze opslaan en als pdf downloaden. Voor vragen over de diverse woningopties kun je altijd contact opnemen met ons kantoor. We staan voor je klaar!

Kenmerken