Landenbuurt Delfzijl

Finsestraat, 9933, Delfzijl Project website
van € 271.000,- tot € 310.250,- v.o.n.
+1 Landenbuurt Delfzijl type A.jpg

Beschrijving

De Landenbuurt in Delfzijl krijgt een nieuw gezicht!

Het gebied rond de Finsestraat in de landenbuurt van Delfzijl wordt vernieuwd. Er worden 40 nieuwe woningen gebouwd, waarvan 20 koopwoningen. Er is keuze uit rijwoningen en levensloopbestendige woningen. De nieuwe woningen zijn mooier, duurzamer, steviger én goed bestand tegen aardbevingen. Ook de ruimte erom heen wordt verbeterd. Er is veel open ruimte rondom de woning met daarin veel groen. Als nieuwe bewoner mag jij veel keuzes maken. De Landenbuurt wordt daardoor echt van jou, en is daarmee een heerlijke plek om te wonen.

Alles is ruim opgezet met veel ruimte voor groen. Direct naast het plangebied ligt een mooi park waar je heerlijk kunt wandelen, sporten of spelen. Op slechts een paar minuten lopen vind je het winkelcentrum “De Wending” met een supermarkt en andere winkels. Ook basisscholen zijn lekker dichtbij. Alles wat je nodig hebt is binnen handbereik!

20 koopwoningen
De nieuwe woningen worden gebouwd in het gebied tussen de Finsestraat en de Hogelandsterweg. Er komen zes woonblokken met in totaal 40 woningen. 20 woningen daarvan zijn koopwoningen, waar je op de projectwebsite informatie over vindt. Er is keuze uit 6 levensloopbestendige woningen, met een badkamer en slaapkamer op de begane grond. Ook zijn er 14 rijwoningen.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Woonoppervlakte 98-111 m²
Perceeloppervlakte 136-265 m²
Inhoud 355-409 m³
Aantal woningen 20
+ Lees meer

Objecttypen

Levensloopbestendig

van € 271.000,- tot € 290.000,- v.o.n.
Goed voorbereid op de toekomst
In het noorden van het plan liggen zes levensloopwoningen naast elkaar. In deze woningen vind je alles wat je nodig hebt op de begane grond, zodat je in principe niet de trap op hoeft te lopen. Ideaal voor senioren en mensen die alvast goed voorbereid willen zijn op de toekomst. Vanuit het grote raam in de woonkamer heb je mooi uitzicht over water en groen. De hoekwoningen hebben een extra grote tuin.

Baden en slapen op de begane grond
Op de begane grond vind je een woonkamer, een open keuken, een slaapkamer en een badkamer. Kortom: alles wat je nodig hebt om lekker te leven. Het is dus niet nodig om dagelijks de trap op te lopen. Op de eerste verdieping liggen de techniekruimte en twee slaapkamers. Handig voor bijvoorbeeld logees of het opbergen van spullen. De woningen hebben een diepe, zonnige achtertuin met een berging. Er zijn diverse opties om je woning naar wens aan te passen, zoals een dubbele tuindeur, een extra toilet of een trapkast. Zo wordt de woning precies zoals jij wilt.

Levensloopwoning
– Slapen en baden op de begane grond
– Uitzicht op water en groen
– Woonoppervlakte: 98 m²
– Kaveloppervlakte (tussenwoning): 181 m²
– Kaveloppervlakte (hoekwoning): 260 m²
– Twee woonlagen
– 5,4 meter breed
– Drie slaapkamers
– Diverse opties om de woning naar wens aan te passen
+ Lees meer
Woonoppervlakte 98 m²
Perceeloppervlakte 184-265 m²
Inhoud 355 m³
Aantal woningen 6

Rijwoning

van € 289.950,- tot € 294.250,- v.o.n.
Uitzicht op water en groen
De twee blokken met rijwoningen liggen in het midden van het plan, aan weerszijden van een mooie waterpartij met een groen eilandje. Vanuit de keuken kijk je uit over dit rustgevende groen. Een heerlijke plek om te wonen, met voldoende ruimte van binnen en van buiten. Er zijn in totaal 14 woningen die van buiten verschillen in kleur, maar van binnen dezelfde indeling hebben. Kies je voor een hoekwoning? Dan heb je een extra grote tuin.

Ruime indeling
Op de begane grond bevinden zich een keuken aan de voorkant en een woonkamer aan de achterkant. Op de eerste verdieping liggen drie slaapkamers en een badkamer. Op de zolder is ruimte voor een extra kamer met een dakkapel. Handig als je een groot gezin hebt of bijvoorbeeld een werkruimte aan huis wilt. Elke woning heeft een diepe achtertuin of een terras op het zuiden. In de tuin is een berging voor fietsen en gereedschap.

Rijwoning
– Ideale gezinswoning
– Uitzicht op water en groen
– Woonoppervlakte: 111 m²
– Kaveloppervlakte (tussenwoning): 133 m² t/m 155 m²
– Kaveloppervlakte (hoekwoning): 201 m² t/m 234 m²
– Drie woonlagen
– 5,4 meter breed
– Standaard drie slaapkamers, uit te breiden naar vier
– Diverse opties om de woning naar wens aan te passen
+ Lees meer
Woonoppervlakte 111 m²
Perceeloppervlakte 136-238 m²
Inhoud 409 m³
Aantal woningen 3 (van 14)