Nieuwbouw Meerstad

Wanneer je besluit om te gaan verhuizen, dan sta je voor veel keuzes. Zo moet je onder andere gaan bepalen waar je wilt wonen. Blijf je liever dichtbij je werk wonen of vind je dagelijks reizen geen probleem? Zodra je dit voor ogen hebt is het tijd om te bepalen wat voor soort woning je zoekt. Er is immers keuze uit een bestaande woning of nieuwbouw. Momenteel is er in Nederland een drastisch woningtekort. Hierdoor is het aanbod aan bestaande woningen erg schaars. Gelukkig biedt nieuwbouw in het groene Meerstad een uitkomst.

Nieuwbouwprojecten in Meerstad

Het is niet zo raar als je nog nooit van Meerstad hebt gehoord. Dit kleine stadje is immers begonnen als een bouwproject om meer mensen in luxe buiten de stad te laten wonen. Vandaar dat de naam ook verwijst naar een combinatie van meer en stad. Toch verwijst de naam ook naar de vier oude meer dorpen. Dit zijn Middelbert, Engelbert, Euvelgunnen en Roodehaan. Doordat Meerstad aan de oostkant van de stad Groningen grenst, is het een uitstekende locatie voor forensen. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer ben je binnen 15 minuten in de binnenstad. Daarnaast beschikt Meerstad over veel groenvoorzieningen. Meerstad ligt namelijk midden in een weiland, waardoor je een fantastisch uitzicht hebt. De ideale plek om kinderen te laten opgroeien! Benieuwd naar de nieuwbouw in Meerstad?

Nieuwbouw Groenewei, Meerstad

De wijk waar op dit moment veel woningen worden gebouwd en straks in de verkoop gaan, heet Groenewei. Deze wijk is nog volop in ontwikkeling. Als je Meerstad komt inrijden, kun je het bijna niet missen. Groenewei ligt tussen de wijken Meeroevers en Tersluis. Groenewei heeft een eigen park, Park Meerstad en inmiddels ook een eigen strand. In de toekomst komt er bij het strand een strandpaviljoen, waar je lekker kunt genieten van een hapje en drankje. In Groenwei vind je een tweede basisschool en op termijn komt er een supermarkt en gezondheidscentrum bij. Alles op loopafstand. Hoe fijn is dat! Het wordt een veilige wijk met veel openbaar groen. De kinderen kunnen hier volop spelen en ontspannen.

 Bekijk nieuwbouwproject

 

Nieuwbouw Parkrand BLVD, Meerstad

Dit nieuwbouwproject in Meerstad bestaat uit 18 ruime rijwoningen en 29 gevarieerde appartementen en bevindt zich in de wijk Groenewei. Eind van de zomer, in september, gaan ze in de verkoop. In Parkrand BLVD geniet je van de ruimte, de natuur en het leuke strandje aan het Woldmeer. Net buiten de stad worden deze prachtige energiezuinige rijwoningen en appartementen gebouwd. BLVD staat voor de boulevard waar je toekomstige huis zich aan zal bevinden. De nieuwe huizen staan namelijk gelijk aan de grote weg, met daarachter het Woldmeer en Park Meerstad. Verder geniet je van de andere voorzieningen in de buurt, zoals een supermarkt, basisschool en gezondheidscentrum. Dichtbij de stad Groningen, maar toch genieten van ruimte en groen. Klinkt dit voor jou als muziek in de oren? Bekijk hier meer over het nieuwbouwproject in Meerstad.

 Bekijk nieuwbouwproject

VOOR

 

ACHTER

Nieuwbouw Het Stainhoes, Meerstad

Het Stainhoes is een nieuwbouwproject in Meerstad dat bestaat uit 8 unieke patiowoningen. Momenteel zijn er nog 2 woningen beschikbaar. Na de zomervakantie start de bouw van deze degelijk moderne woningen. De architect heeft de woningen van dit nieuwbouwproject in Meerstad ontworpen als een soort modern stadskasteel. Oerdegelijk, nuchter en heldere eenvoud, dit heeft de architect bij het ontwerpen gecombineerd met warme details. Prachtig met Park Meerstad en het Woldmeer op steenworp afstand. Geniet van alle voorzieningen die Meerstad biedt. Heerlijk wonen in de natuur en ruimte, met op fietsafstand de bruisende stad Groningen.

Levensloopbestendig wonen, modern en toch in een parkachtige setting? Is dit iets voor jou?

 Bekijk nieuwbouwproject

 

Nieuwbouw Parkhoven Groenewei Meerstad

Een ander mooi nieuwbouwproject in Meerstand is Parkhoven. Hier geniet je van ‘buiten’ wonen, gecombineerd met voorzieningen van de stad Groningen. De woningen in Parkhoven zijn heel divers, er komen namelijk allerlei verschillende woningen gebouwd. Denk hierbij aan rijwoningen, hoekwoningen, maar ook halfvrijstaande woningen. Ze hebben allemaal een prachtige zonnige tuin en gelegen aan het groene hof middenin Groenewei. Meerstad staat dan ook bekend om het vrije wonen waarbij je toch kan genieten van de voorzieningen van de grote stad.

 Bekijk nieuwbouwproject

 

 


Thuis Nieuwbouwmakelaars helpt bij nieuwbouw in Meerstad

Bij Thuis Nieuwbouwmakelaars begrijpen wij dat het samenstellen van jouw droomhuis een uitdaging kan zijn. Er zijn immers verschillende keuzemogelijkheden. Wij helpen je graag bij het vinden van een geschikt nieuwbouwhuis in Meerstad. Hierbij kan je denken aan diverse indelingen voor het huis en de tuin. Om jou te helpen bij het maken van een keuze, gaan wij graag met jou om tafel. Tijdens dit gesprek luisteren wij naar al jouw wensen voor jouw nieuwbouwwoning. Daarnaast nemen wij samen alle verkoopstukken door. Mocht je met brandende vragen zitten, dan nemen wij de tijd om deze te beantwoorden. Natuurlijk mag je na het gesprek ook contact met ons opnemen. Doordat wij persoonlijke aandacht hebben voor onze klanten is het mogelijk om te helpen bij nieuwbouw in Meerstad. Zo kan jij binnenkort zorgeloos genieten van jouw droomhuis! 

Neem contact op