Ik wil verkoopstyling

Vavoom Styling staat voor licht en kleur!

Voor de verkoop van jouw huidige huis schakelen wij graag Danni Steenhuizen in. Danni is geen onbekende bij Thuis nieuwbouwmakelaars, als oud collega helemaal bekend in interieurstyling. Zij verzorgt met haar bedrijf Vavoom diverse opdrachten. Danni heeft van haar passie haar werk gemaakt en dat zie je terug in haar styling. 

Danni creëert sfeervolle, eigentijdse interieurs door een mix van stijlen te combineren. Vanuit intuïtie en met een artistieke touch gaat ze te werk. Zo ontstaat er een organische samenhang van hedendaags design gecombineerd met vintage, etnische vondsten met een vleugje luxe. Eclectisch is de beste omschrijving. Door het gebruik van verschillende materialen, kleuren en vormen die samen werken in de specifieke ruimte maakt ze een stijlvol interieur.

Voor de styling van jou te verkopen huis dé ideale combinatie. Zo krijg je een optimale presentatie op internet en tijdens de bezichtigingen ziet je huis er tip top uit. 

De styliste Danni Steenhuizen aan het woord

“Naast interieurontwerp en styling vind ik het ontzettend leuk om woningen verkoop klaar te maken. Al ruim tien jaar zorg ik ervoor dat huizen optimaal gepresenteerd worden via diverse verkoopkanalen. De styling én goede foto's is een groot onderdeel van de marketing rondom de verkoop van een huis.

Het belangrijkste van deze styling sessie is het weghalen van spullen. Vooraf vraag ik altijd om flink op te ruimen, 'bij twijfel doen!'. Het opruimen scheelt ook alvast een hele boel werk voor de verhuizing. Je hebt dan al een hoop spullen ingepakt of weggedaan.

Met de klant loop ik door de ruimtes van het huis en schuif of verander ter plekke de indeling, als dat nodig is. Ook het toevoegen van bloemen, planten of kussens maken vaak een groot verschil. Ik kijk altijd naar de beste versie van een ruimte met de meubels of accessoires die aanwezig zijn. Voldoende licht in een ruimte is een must! Uiteindelijk wordt het huis toegankelijk voor de potentiële koper.

Samen zorgen we zo voor een licht, neutraal en opgeruimd huis. Klaar voor de nieuwe bewoner(s). De fotograaf zorgt voor de finishing touch en laat de ruimtes prachtig overkomen op beeld om zo voldoende bezoekers te enthousiasmeren.”

Vraag naar de mogelijkheden