Nieuwbouw Norg

Aan de rand van Norg, omringd door groen, vind je de uitbreidingswijk genaamd Oosterveld. De nieuwe woonwijk Oosterveld is volop in ontwikkeling, een wijk waar duurzaamheid voorop staat. Het nieuwbouwproject Brink | Thuis in Norg is in verkoop, het gaat om de laatste woning in dit project. De bouw is inmiddels gestart. Jij kunt hier wonen! Laat ons je interesse weten.

 

Waarom wonen in Norg?

In Norg ben je van alle gemakken voorzien, 2 supermarkten voor de dagelijkse boodschappen, gezellige winkels, diverse terrasjes en restaurants. Voor de sportliefhebbers zijn er diverse mogelijkheden, zwemmen, korfballen en tennissen. Je kunt natuurlijk ook zo op de fiets stappen voor een mooie fietstocht door de bossen van Norg en/of een wandeling in de prachtige natuur.

Nieuwbouw Norg

Voordelen nieuwbouwhuis

Het zal je niet ontgaan zijn dat de huizenmarkt inmiddels oververhit is. Steeds meer mensen gaan flink overbieden, waardoor bestaande huizen verkocht worden voor recordprijzen. Dit geldt niet alleen in grote steden, maar ook in dorpen zoals Norg. Wanneer je kiest voor een nieuwbouwhuis dan heb je hier geen last van. Je koopt namelijk een bouwkavel waar nog niets op staat. Hierdoor heeft een nieuwbouwhuis meer voordelen dan een bestaande woning. Zo koop je bijvoorbeeld een nieuwbouwhuis altijd vrij op naam. Dat betekent dat je geen overdrachtsbelasting hoeft te betalen. Daarnaast is een nieuwbouwhuis naar eigen smaak in te richten. Je bepaalt immers zelf hoe de indeling van jouw droomhuis en tuin wordt.

Op de hoogte gehouden worden van onze nieuwbouwprojecten? 

 Schrijf je nu in

Thuis Nieuwbouwmakelaars helpt bij nieuwbouw in Norg

Bij Thuis Nieuwbouwmakelaars begrijpen wij dat het samenstellen van een nieuwbouwwoning een uitdaging kan zijn. Op zoek naar een nieuwbouwhuis in Norg? Dan helpen we je natuurlijk graag. Er zijn immers verschillende keuzemogelijkheden. Wij gaan dan ook graag met jou om tafel om te luisteren naar de wensen voor jouw droomwoning. Tijdens het gesprek nemen we samen alle verkoopstukken door en beantwoorden wij al jouw brandende vragen. Mocht je na het gesprek nog vragen hebben, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Wie ben jij straks eigenaar van jouw droom nieuwbouwhuis in Norg.

 Neem contact op