Nieuwbouw Ter Borch Eelderwolde

Wil jij wonen in één van de schitterende woningen in Ter Borch Eelderwolde? Dan is dit je kans! Aan de rand van Groningen is deze prachtige nieuwbouwwijk gevestigd. Midden in een waterrijke natuur begeef je je in één van de drie deelwijken van Ter Borch: Rietwijk - Noord. De woningen aan in het project Smaragdlibel zijn inmiddels allemaal verkocht. Het nieuwbouwproject De Glanslibel is op dit moment in verkoop. Je kunt je interesse hiervoor aan ons kenbaar maken. 

 

Waarom wonen in Ter Borch?

Als je woont in Rietwijk, woon je op het kruispunt van de natuur en de drukke stad. Je woont in een rustige omgeving, maar bent toch op steenworp afstand van de stad verwijderd. Slechts 15 minuten afstand van de stad Groningen. Liever de gezelligheid opzoeken in de omliggende dorpen? Ook dat is mogelijk in Haren, Eelde of Paterswolde. Er zijn tal aan mogelijkheden als je woont in Rietwijk. Rietwijk is een deelgebied van Ter Borch, daar vind je een huisartsenpost, een basisschool en een kinderdagverblijf. Je kan de gezelligheid opzoeken in de nabijgelegen dorpen of even shoppen in de stad Groningen. Of wil je toch even de rust opzoeken? Maak een mooie wandeling langs het Paterswoldsemeer of neem een duik in de Hoornseplas op een mooie zomerdag. Alles is mogelijk wanneer je gaat wonen in deze prachtige nieuwbouwwijk. Geinteresseerd? Schrijf je alvast om niks te missen van de ontwikkelingen in Rietwijk, Ter Borch.

 Schrijf je nu in

Nieuwbouwwoning via Thuis Nieuwbouwmakelaars

Ben je geïnteresseerd in de ontwikkelingen in Ter Borch? Bij Thuis Nieuwbouwmakelaars helpen we je met het vinden van jouw droomhuis. Wij zijn de enige makelaar die alleen maar nieuwbouw verkoopt, van Groningen, Zuidhorn, Leek, Veendam, Haren en tot aan Meerstad. Het kopen of huren van een nieuwbouwhuis is een grote beslissing en daar moet je goed over geadviseerd worden. Wij helpen je daar natuurlijk graag mee.

Wil je meer informatie over dit nieuwbouwproject? Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op