Ik wil interieuradvies

Onze specialisten van Studio Woonforum staan voor je klaar!

Hoe koop je een huis vanaf een tekening? Zou je dit graag eens in 3D willen zien of met je eigen meubels ingetekend? Of heb je al een keuze voor een nieuw huis gemaakt en wil je weten hoe je het het mooist en handigst in kan richten? 

Thuis nieuwbouwmakelaars is gevestigd in het Vesta Woonforum, daardoor staan de interieurarchitecten en stylisten graag voor je klaar! Jij bent immers onze klant. Nieuwsgierig wat zij voor jou kunnen betekenen? Een interieuradvies via Thuis nieuwbouwmakelaars is altijd vrijblijvend. Normaal gesproken is het alleen gratis als het ontwerp en de realisatie ook door Studio Woonforum wordt uitgevoerd.

Wij zorgen ervoor dat de adviseurs de juiste bouwtekeningen van jouw nieuwe huis krijgen. Zelf geef je nog jouw wensen door en upload eventueel een aantal foto’s van wat je mooi vindt. De adviseurs gaan geen enkele uitdaging uit de weg en zullen je handzame tips meegeven. Met bijvoorbeeld een aantal mooie ontwerp-schetsen en/of kleuradviezen kunnen zij jouw woonwensen visualiseren en je voorzien van inspirerende ideeën en mogelijkheden. Hier kun je direct mee aan de slag. En desgewenst helpen wij daar natuurlijk graag aan mee. Of beter nog, zij ontzorgen jou volledig!

Wil je eerst een aantal voorbeelden zien van wat onze interieuradviseurs zo al gedaan hebben, bekijk dan deze binnenkijkers.

Neem contact op