Ik wil mijn 'zo goed als nieuwbouw' huis verkopen

Je woont in een huis dat nog vrij nieuw is en je besluit het te willen verkopen. Hoe ga je te werk en hoe vind je een geschikte makelaar?

Natuurlijk kies je voor een makelaar die jouw huis goed kent, die de buurt goed kent en die weet wat jouw woning op dit moment waard is. Wat fijn dat je dan niet verder hoeft te zoeken, want ook dit kunnen wij voor jou verzorgen. Thuis Nieuwbouwmakelaars verkoopt niet alleen nieuwbouwwoningen, maar kan ook jouw ‘zo goed als nieuwbouw’ huis verkopen.

Waarom kies jij voor Thuis Nieuwbouwmakelaars?

Jouw huis was eerst óók een nieuwbouw huis; een huis wat wij op onze duim kennen, waarvan we de technische omschrijving, de tekeningen nog zó voor de geest kunnen halen en niet geheel onbelangrijk de buurt kennen we als geen ander. Zo weten wij precies wat jouw woning waard is. Onze nieuwbouwmakelaars kennen alle projecten in Groningen en omstreken door en door.

Jouw huis is niet een gewoon en bestaand huis. Integendeel, jouw huis is een ‘zo goed als nieuwbouw’ huis. Herkenbaar met ons unieke label. Wil je meer informatie of een persoonlijk gesprek. Dat kan altijd! Meld hier dan jouw huis aan.

Download hier de flyer

Persoonlijke gegevens
Om welk huis gaat het?
Bij het gebruiken van dit formulier ga ik akkoord met het opslaan en verwerken van de door mij opgegeven gegevens zoals beschreven in het privacybeleid.

Onze werkwijze

Eén van onze makelaars plant een afspraak met jou, zodat we de woning kunnen opnemen. Tijdens deze opname maken we foto’s, meten we op en kijken we vooral goed naar wat je allemaal met jouw woning hebt gedaan. Wij weten als geen ander hoe een standaard woning er uit ziet en wat er voor meerwerkopties toegepast zijn. Deze meerwerkopties vormen een meerwaarde voor de verkoop van jouw huis.

Vervolgens bespreken we alles bij ons op kantoor en gaan we een prijsadvies voor je maken. Dit prijsadvies ontvang je zo snel mogelijk per email samen met een voorstel voor de courtage.

Verkoopstyling

Als wij jouw 'zo goed als nieuwbouw' huis mogen verkopen, gaan we samen met jou en onze verkoopstyliste Danni Steenhuizen van Vavoom Studio aan de slag om het perfecte plaatje te creëren en zo jouw huis verkoopklaar te maken.

Meten is weten

De afspraak met onze verkoopstyliste Danni combineren wij gelijk met een bezoek van de fotograaf van Zien24, zodat je er maar één keer voor thuis hoeft te blijven. Ook wordt jouw huis meteen ingemeten. Hiervan wordt een meetrapport met bijbehorend plattegrond opgemaakt. Deze foto's en plattegronden zijn onmisbaar voor de aanmelding op Funda en sociale media. Wil je een vrijblijvende offerte of een persoonlijk gesprek? Dat kan altijd! We staan voor je klaar.