Ik wil mijn woning verhuren

Thuis Nieuwbouwmakelaars, dé verhuurmakelaar die gespecialiseerd is in de verhuur van nieuwbouwobjecten. Wij ontzorgen je graag in het vinden van een geschikte huurder. Van het selecteren tot aan het beheer, weten wij je in deze zeker te ontzorgen. 

Of het nu gaat om een korte verhuurperiode of voor een langere tijd. Wij staan voor je klaar!

Er zijn verschillende verhuurmogelijkheden voor jou als verhuurder. De verschillende verhuuropties op een rij:

  • Wij helpen je bij het vinden van een geschikte huurder en screenen deze door middel van Huurcheck. Ook kunnen wij het beheer voor je verzorgen. De ideale combinatie voor jou als verhuurder. Je hoeft niet langer verder te zoeken en nergens meer naar om te kijken.  
  • Je draagt zelf een huurder aan. Thuis nieuwbouwmakelaars verzorgt de screening van deze kandidaat en stelt de huurovereenkomst op. Ook kunnen wij in deze combinatie ook het beheer verzorgen. Wel zo makkelijk!
Persoonlijke gegevens
Om welk huis gaat het?
Bij het gebruiken van dit formulier ga ik akkoord met het opslaan en verwerken van de door mij opgegeven gegevens zoals beschreven in het privacybeleid.

Verhuur en Beheer

Wij verhuren voor diverse kleine en grote opdrachtgevers verschillende nieuwbouwwoningen en -appartementen. Vanuit onze marktervaring adviseren wij ook onze verhuurders in het vaststellen van de huurprijzen en het vermarkten van de huurwoningen.

Wil je jouw woning verhuren, laat het ons dan weten via het formulier of je kunt ons natuurlijk ook bellen. We maken graag een afspraak met je.