Parkrand BLVD

Vossenburglaan, 9613 CE, Meerstad Project website
vanaf € 450.000,- v.o.n.

Beschrijving

PARKRAND BLVD, GROENEWEI, MEERSTAD.

Je zoekt een nieuwe plek om te wonen. Net buiten het rumoer en de drukte van de stad. Waar je zowel een glooiend groen park als een groot meer als voortuin hebt. En toch profiteert van dynamiek en voorzieningen dicht bij. Spreekt dit jou aan? Dan is het nieuwbouwproject Parkrand BLVD in de wijk Groenewei in Meerstad echt iets voor jou.

BLVD staat voor de boulevard die zich voor je huis bevindt. Je woont namelijk direct aan de brede hoofdweg, De Vossenburglaan. En daarachter ligt Park Meerstad en het Woldmeer. Vanuit je nieuwbouwwoning in Parkrand BLVD kijk je uit over al het moois dat Meerstad te bieden heeft. Een uitzicht dat nooit verveelt.

Parkrand BLVD is voor alle leeftijden, er komen 18 ruime rijwoningen en 29 gevarieerde appartementen. Nog voor de zomervakantie gaan alle rijwoningen in verkoop. De appartementen gaan eind dit jaar in verkoop.

RIJWONING; EEN GEZINSWONING AAN DE BOULEVARD
Droom je van een ruime woning voor jezelf of voor het hele gezin? De 18 rijwoningen van Parkrand BLVD bieden van binnen veel ruimte. Ze hebben een woonkamer met open keuken, minimaal drie slaapkamers en een zolder die je naar wens kunt indelen. Verder zijn ze voorzien van een tuin, eigen berging en twee eigen parkeerplekken. De rijwoningen gaan voor de zomervakantie in verkoop met een prijs vanaf €450.000 v.o.n.

Wil jij op de hoogte blijven van Parkrand BLVD? Maak dan een online woondossier aan op www.parkrandblvd.nl .
+ Lees meer

Omgeving

“Hier is het gras groener”

In Parkrand BLVD geniet je van het beste van twee werelden. Je ervaart de ruimte en natuur van Groenewei. Flaneer door het grote, glooiende, groene Park Meerstad. Of recreëer op het strandje aan het Woldmeer. Daarnaast is de wijk het levendige, kloppende hart van Meerstad. Op steenworp afstand zijn diverse voorzieningen zoals een supermarkt, gezondheidscentrum en basisschool.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 147-194 m²
Perceeloppervlakte 164-295 m²
Aantal woningen 18
+ Lees meer