Ik wil interieuradvies

Onze specialisten van Studio Woonforum staan voor je klaar!

Hoe koop je een huis vanaf een tekening? Zou je dit graag eens in 3D willen zien of met je eigen meubels ingetekend? Of heb je al een keuze voor een nieuw huis gemaakt en wil je weten hoe je het het mooist en handigst in kan richten? 

Thuis nieuwbouwmakelaars is gevestigd in het Vesta Woonforum, daardoor staan de interieurarchitecten en stylisten graag voor je klaar! Jij bent immers onze klant. Nieuwsgierig wat zij voor jou kunnen betekenen? Een interieuradvies via Thuis nieuwbouwmakelaars is altijd vrijblijvend. Normaal gesproken is het alleen gratis als het ontwerp en de realisatie ook door Studio Woonforum wordt uitgevoerd.

Wij zorgen ervoor dat de adviseurs de juiste bouwtekeningen van jouw nieuwe huis krijgen. Zelf geef je nog jouw wensen door en upload eventueel een aantal foto’s van wat je mooi vindt. De adviseurs gaan geen enkele uitdaging uit de weg en zullen je handzame tips meegeven. Met bijvoorbeeld een aantal mooie ontwerp-schetsen en/of kleuradviezen kunnen zij jouw woonwensen visualiseren en je voorzien van inspirerende ideeën en mogelijkheden. Hier kun je direct mee aan de slag. En desgewenst helpen wij daar natuurlijk graag aan mee. Of beter nog, zij ontzorgen jou volledig!

Wil je eerst een aantal voorbeelden zien van wat onze interieuradviseurs zo al gedaan hebben, bekijk dan deze binnenkijkers.

Neem contact op

Wat kan Studio Woonforum voor jou betekenen?

Of je nu een net een nieuwbouwhuis gekocht hebt of je wilt jouw droomhuis laten bouwen. In beide gevallen wil je natuurlijk niet voor verrassingen komen te staan bij de oplevering van je huis. Daarom is het belangrijk om de indeling van je nieuwe woning tot in detail in kaart te brengen. Bouwtekeningen? Check! Plattegrond? Dubbel check! Maar heb je ook al nagedacht over een lichtplan?

Heb je bijvoorbeeld al nagedacht over een lichtplan?

Een lichtplan is cruciaal voor de uiteindelijke functie, sfeer en beleving in huis. Onze interieuradviseurs denken met je mee over de routing, aansluitpunten, het type licht, overlapping van lichtcirkels en invalshoeken. Want waar pas je welke verlichting toe? Onze specialisten vertellen je alles over basisverlichting, functioneel licht, sfeerverlichting en accentlicht.

Hoe gaat het in zijn werk?

Maak bij ons een afspraak, neem jouw plattegrond van je nieuwe huis mee en vertel ons jouw aanvullende woonwensen. Samen gaan we kijken naar de kleurstellingen, jullie woonstijl, alle woonwensen en natuurlijk een praktisch, maar vooral mooie indeling. Wij vergroot je woonplezier en maakt het leven aangenamer en makkelijker waar nodig is!