Nieuwbouw Leek

Nieuw bij ons in de verkoop | De Besloten Wal in Leek

In de woonwijk Oostindie vind je het nieuwbouwproject De Besloten Wal. Het nieuwbouwplan bestaat uit 27 woningen. We zetten de woningtypes voor je op een rij:

8 vrijstaande woningen en 14 twee onder één kap woningen
De twee-onder-een-kap en vrijstaande woningen zijn gelegen aan een binnenpleintje. Een praatje met de buurman voor het huis, kinderen die zich met elkaar vermaken bij de speeltoestellen. De grote ramen in de woning maken dat je ook in huis de relatie voelt met het buitengebied.

5 Comfortwoningen Levensloopgeschikt 
Met de karakteristieke luiken en de houten gevels passen comfortwoningen perfect in het straatbeeld. De woningen zijn allemaal gelijkvloers en aanpasbaar voor toekomstige woonbehoeften.

Heb je interesse in één van deze woningen? Laat het ons dan weten. Een gesprek is geheel vrijblijvend uiteraard. 

 

Landgoed Nienoord

Ben jij opgegroeid in één van de drie noordelijke provincies? Dan ben je wellicht als kind in Leek geweest. In dit Groningse dorp ligt namelijk het bekende landgoed Nienoord. Dit landgoed is een echte toeristentrekpleister met verschillende bezienswaardigheden. Hierbij kan je denken aan de borg, een kasteeltuin, een zwembad, een kinderboerderij en een familiepark. Het familiepark is vooral gericht op kleine kinderen. Toch is Leek meer dan alleen Landgoed Nienoord. Het dorp beschikt over verschillende karakteristieke huizen en een modern winkelcentrum. In dit winkelcentrum zijn onder andere diverse kledingwinkels, supermarkten en restaurants te vinden. Daarnaast is Leek momenteel populair onder jongeren vanwege de gunstige ligging. Het dorp ligt zowel aan de grens met Drenthe als aan de snelweg A7. Dankzij deze snelweg ben je binnen 20 minuten in de stad Groningen. Ideaal als jouw werk in de binnenstad zit!

Voordelen nieuwbouwwoning

De komende jaren worden er veel woningen in Nederland gebouwd. Dit is nodig om het toenemende woningtekort op te lossen. Wanneer je aan het kijken bent voor een koopwoning dan sta je voor een belangrijke keuze. Wil je juist gaan voor een bestaand huis of toch voor nieuwbouw? De meeste mensen kiezen het liefst voor een bestaand huis vanwege het karakter. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan typische grachtenhuizen of woningen uit de jaren '30. In de loop der jaren zal een bestaand huis meer groot onderhoud vragen. Iets dat bij een nieuwbouwwoning zeer zelden voorkomt. Als je besluit om te gaan voor een nieuwbouwhuis dan heb je veel voordelen. Zo koop je een nieuwbouwwoning altijd vrij op naam. Dat betekent dat je onder andere geen overdrachtsbelasting hoeft te betalen. Daarnaast is een nieuwbouwhuis naar eigen smaak in te richten. Je bepaalt immers zelf hoe de indeling van jouw droomhuis en tuin wordt. Dit scheelt weer kosten voor het doorbreken van een draagmuur om een open keuken te realiseren. Hoe komt jouw droomhuis eruit te zien?

Thuis Nieuwbouwmakelaars helpt bij nieuwbouw in Leek

Een bestaande woning zal zelden in perfecte staat in de verkoop komen. Er is altijd wel iets te vinden dat niet helemaal naar wens is. Het vervangen van een keuken of badkamer gebeurt dan ook regelmatig. Door te kiezen voor een nieuwbouwwoning wordt dit voorkomen. Bij Thuis Nieuwbouwmakelaars begrijpen wij dat het samenstellen van een nieuwbouwhuis lastig is. Er zijn immers verschillende keuzemogelijkheden. Wij gaan dan ook graag met jou om tafel om te luisteren naar de wensen voor jouw droomwoning. Tijdens het gesprek nemen we samen alle verkoopstukken door en beantwoorden wij al jouw brandende vragen. Mocht je na het gesprek nog vragen hebben, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Het uitzoeken van nieuwbouw in Leek wordt hiermee kinderspel.